Hol találhatnék olyan 30 alatti fiatalt, aki már élt huzamosabb ideig az utcán?
Figyelt kérdés
Nem vagyok még erre kényszerülve hál Istennek, de szeretnék rá felkészülni. Kíváncsi vagyok minden ezen a téren szerzett tapasztalatra. Eddig is elég minimalista életmódot folytattam, ez gondolom valamennyit segíthet.2022. szept. 7. 18:30
1/5 anonim válasza:
Szerintem mi sem egyszerűbb ennél. Minden nagyvárosban, de minimum a megyeszékhelyeken vannak hajléktalanszállók, bemész oda, beszélsz egy szociális munkással, de ha kimész és nyitott szemmel jársz az utcákon, akkor - nagyvárosokban, főleg megyeszékhelyeken - simán ki lehet szúrni, hogy az emberek közül úgy nagyjából ki az, aki hajléktalan lehet.
Dolgoztam ilyen helyen - nem szociális munkásként, hanem asszisztensként - manapság pedig ebben a témában fordítok nagyon sokat.
2022. szept. 7. 18:36
2/5 anonim válasza:
Egy nap elég hosszú? Nem volt szabad szállás a városban, csak egy ami számomra megfizethetetlen áron kínálta a szobát, így maradt a hajléktalanság.
2022. szept. 7. 18:42
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, mindenki története érdekel. A lélektani része is.
2022. szept. 7. 18:46
4/5 anonim válasza:
Konkrétan hajléktalan csak egy éjszakán át voltam, de az egész életem a testi-lelki nélkülözésről szólt 25 éves koromig, szóval kérdezz nyugodtan.
2022. szept. 7. 22:18
5/5 anonim válasza:
Én nekem is nélkülöznöm kell. Bár nem vagyok hajléktalan, mert mindig befogadnak, de enni nem minden nap kapok. 29 f
2022. szept. 9. 06:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!