Ha huzamosabb ideig otthon maradtok akkor is megszoktátok mosni a hajatokat vagy akkor nem zavar titeket?
Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 15:10
1/13 Metionin válasza:
Ugyanolyan időközönként mosom és festem, tökmindegy, hogy hol vagyok.
2/13 A kérdező kommentje:
Úgy hallottam, hogy jót tesz a hajnak ha hagynak neki némi szünetet mikor nem mossák ezért lehet érdemes mikor nincs kinek mutogatnom nem megmosnom.
Ha jól tudom helyreállítja a pH értékét a hajnak vagy mit tom én nem vagyok kémikus :D
2022. aug. 17. 15:19
3/13 Metionin válasza:
Az igaz, hogy nem szabad túl gyakran sem mosni. Én hetente mosom, kibírná amúgy tovább is, nem zsíros de akkor már engem zavar, hogy lelapul.
4/13 A kérdező kommentje:
Ja ha ilyen gyakorisággal mosod meg a hajadat akkor megértem de én úgy minden negyednap szoktam.
2022. aug. 17. 15:36
5/13 anonim válasza:
Heti 1x mosok hajat, mindegy hogy megyek-e valahova vagy sem.
6/13 anonim válasza:
én kb két és fél hónappal ezelöt elkezdtem egy kísérletet: ugyanúgy pár naponta mosok hajat, mint elötte, DE nem használok rá semmit, csak meleg vizet.
Másfél hónapig szörnyü zsíros volt a hajam, de utánna a zsírosság magától elmúlt.
Mostmár nem látszik rajta, hogy nem használok sampont
7/13 anonim válasza:
Akkor van, hogy 1-2 nappal kitolom a hajmosást, de tovább nem, addigra már koszos-érzete van és hiába nem látja senki, engem zavar.
8/13 anonim válasza:
Kétnaponta szoktam mosni,de pl.kovid idejèn meg amikor munkanélküli voltam,heti egyszer mostam,max kétszer
9/13 anonim válasza:
1-2 naponta kell mosnom, ha nem megyek sehová akkor van, hogy kihúzom 3ig
10/13 anonim válasza:
Heti egyszer szoktam hajat mosni, ha pedig otthon vagyok, nem járkálok el annyira, ezáltal kevésbé is szennyeződik, akkor van amikor másfél hétig is teljesen elfogadhatóan néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!