Hogyan lehetne egy bulizós társasághoz csatlakozni?
Nekem nagyon nincsenek barátaim, pláne nem társaságaim.
Help
Mindenáron bulizni szeretnél? Valami csendes elfoglaltság nem lenne jó?
Idén érettségiztél? Továbbtanulsz még vagy már a munka világába léptél?
Milyen nemű vagy? Szüleiddel milyen a kapcsolatod? Kik tudnának még segíteni neked abban, hogy a jövődet HASZON ELVŰ módon építeni tudd?
Ha alapból nem jársz sehova, nem csinálsz semmit, akkor esélytelen, hacsak nem valami ismerős ismerősével mentek el bulizni.
Ha van valami hobbid, annak a segítségével tudsz új emberekkel ismerkedni, és így kerülhetsz bele társaságba akikkel elmentek bulizni.
Megtanulhatnál akár szintetizátoron is játszani! Én imádom azt a hangszert. A gitározást még egyházi körökben is szívesen alkalmazzák!
A hangszerek és hangszerboltok között is válogathatnál kedvedre. Persze anyagiak kérdése is...
A zenekar alapítás ötlete például szerintem nagyon jó alapozó kiinduló pont is lehet.
2-es válaszoló voltam.
Hogy függ össze a bulizós társaság a hangszer tanulással?
Hol éltek ti,a 40 és években?
Bulizós társaság nem azt jelenti hogy össze ülnek a szobában és az egyik gitározik többiek meg énekelnek mint a jó keresztyények.
Nem.
Bulizós társaság az amikor elmennek diszkóba,seggbe isszák magukat és befüveznek.
Ez a 21.század fijaim!
Hol lenne neki esélye gitározni meg szintetizátoron jatszadozni ott.
Ugyan kérem..
Másik meg hogy kit érdekel manapság hogy tudsz mittomen gitározni meg zongorázni.
Legyen tuc-tuc,pia oszt cső
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!