Hogyan szerezzek egy egészséges baráti társaságot?
Figyelt kérdés
Már régóta nincsenek barátaim, saját döntésemből, de megbántam és most nem tudom hogyan is kezdhetnék neki.2022. aug. 1. 13:25
1/7 anonim válasza:
Keress, ennyire egyszerű. Azaz nem, mert a másik félnek is nyitottnak kell lennie rá, de ez manapság hiányzik. Ahogy belőled is hiányzott.
2022. aug. 1. 14:06
2/7 anonim válasza:
Nekem sincsenek úgy kimondottan, de pl párom barátaival jól kijövök, elmentem céges összejövetelére ott is ismertem meg jófej embereket.
2022. aug. 1. 14:55
3/7 anonim válasza:
Hány éves vagy? Honnan írsz?
Mik érdekelnek? (zene, hobby, állatok, kirándulás?)
2022. aug. 1. 16:01
4/7 A kérdező kommentje:
19 vagyok, budapest környékén élek, nincs sok hobbim. Zene terén sokféle műfajt tudok élvezni, rajzolgatni szoktam ha van kedvem, amúgy meg sorozatokat, filmeket nézek ha van időm
2022. aug. 1. 16:36
5/7 anonim válasza:
19 évesen mit jelent a régóta nincsenek barátaid?
2022. aug. 1. 20:33
6/7 anonim válasza:
f/l vagy?
2022. aug. 2. 18:32
7/7 anonim válasza:
Szia! Én szívesen barátkoznék! 17/L
2022. aug. 3. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!