Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki Debrecenből barátkozni?...

Valaki Debrecenből barátkozni? 23/F

Figyelt kérdés
Most nem írnék nagy bemutatkozó szöveget, mert igazából feleslegesnek tartom, eléggé intellekutális vagyok, szeretek beszélni mindenféle témáról, sok minden érdekel, szeretnék elmenni ide-oda, és nem sok barátom van, ezért is próbáltam meg kiírni ezt a kérdést ide hirtelen felindulásból, hátha alapon. Ami érdekel, röviden: társasjáték, póker, videojátékok, filmek, sorozatok, biciklizés, pszichológia, a világűr, aktuális helyzet (politika, háború), illetve régóta szeretnék elkezdeni olvasni is ilyesmi és egyéb témákban, csak nem sikerül soha rávennem magam. Szóval ilyesmi. Hasonló korú személyt keresnék dumálgatni, hasonlók. Pacsi.

2022. júl. 16. 18:34
 1/3 anonim válasza:

Szia aranyosnak tűnsz, szivesen megismernélek :)

63/F

2022. júl. 19. 01:31
 2/3 anonim válasza:

Szia! Hátha alapon: a filmek, sorozatok, pszichológia engem is érdekel (meg persze más is, csak ez a (leginkább) közös metszet). Szeretek írásban (egymásba ágyazott) zárójeles részeket használni (merthogy "intellektuális" vagyok, ilyen túlstrukturált a gondolkodásom :D).

De értelmesebben: ha gondolod, beszélgethetünk. 24/F

2022. júl. 27. 23:17
 3/3 anonim válasza:
láv iz láv xDD
2022. júl. 27. 23:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!