Social médián fellelhető érdekes foglalkozású embereket?
Szerintem neked zagyvasag csak. A 2. kommentelo nem kotott bele egyaltalan vagy provokalt mint te. Igen sajnos kilehet hozni a sodrombol es faj latni hogy ennyire ertetlen emberek vannak. Attol hogy online ujsaghoz kell az anyag nem jelenti azt hogy en leszek az anyag "megiroja is". Elobb kerdezned kene ha ennyire erdekel, nem kijelenteni es akadalyozni masokat. Mitol faj neked az hogy ebben a temaban segitseget kertem az oldalon? Mar azzal nyitottal hogy "ne mas dolgozzon helyettem".Miota massal valo dolgoztatas ez a te nezetedben? Pl azis lehet hogy valakinek az ismerose pl.gyogyszappan keszito es annak ez meg jol is jon, hogy hirt adunk rola.
Tenyleg erdekel hogy mi ezzel az egesszel a bajod? Mi ebben a rossz?
Hadd ne én tanítsalak meg az újságírás alapjaira. És ne nekem kelljen beállítanom a kritikai/értékfelismerő rendszeredet.
Az meg külön vicc, hogy: " Attol hogy online ujsaghoz kell az anyag nem jelenti azt hogy en leszek az anyag "megiroja is"." És itt vissza is kanyarodunk az "Ugye ez nem az RTL cápás műsorba casting?" kérdéshez. És ebben az esetben meg még inkább igaz az, amit csak nem akarsz megérteni: ne várd, hogy mások dolgozzanak helyetted. (Ha meg ennyire sem vagy jártas a média világába, akkor előbb arra szentelj egy kis időt, hogy megismerj alap folyamatokat. Bár, ez nagyon naiv tanács volt tőlem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!