Social médián fellelhető érdekes foglalkozású embereket?
Szóval mi dolgozzunk helyetted?
ÁLMODJ szépeket!
Első: nem, csak kevés ilyet ismerek, probalok kutakodni de hatha valaki aki latja a kerdest ismerosi korbol tud ajanlni
Utolsó: sajnos nem jó olyan kéne aki aktivan dolgozik/ vallalkozasa van - főleg egeszség illetve baba-mama témában. Pl olyanokra gondolok hogy terhes jóga, aromaterapia, olyan furdőgolyók es szappanok keszitese ami különböző betegsegekre jo stb - tehat ami fizikai termek vagy szolgaltatas és már mukodik, igenybe vehetik az emberek - es errol jobban hirt lehetne adni
Hogy mindenki tisztában legyen a mai "újságírók" színvonalával, álljon itt a kérdező reakciója:
"Neked mi a bajod??? Ki varta el h dolgozzon barki helyettem? Nem ismerhetek minden embert!!
Ujsagba kerulne cikk, aminel a temat bovebbeb kifejti a podcast.
Tehat 1 tema 2 csatornara.
Szarert kell belekotni
Ne irj megjegyzest ha ertelmeset nem tudsz.vagy ennyire unod magad?"
És egyben ez segítség is lehet a jövőbeli válaszolók számára, hogy a kedves kérdező, mégis mit, miért akar.
Utlso nem ujsagiro vagyok de mind1 :D a cikket sem en irom se nem en keszitem a podcastet. Hogy tiszta legyen: adott social fioknak van blog oldala oda kell egy cikk/kivonat xy egeszseg temarol.A podcast pedig ezt fejti ki beszelgetesben. En csak kutatok embereket annak aki ezt szervezi.( fizikai dolgokat v szolgaltatasokat, amiket erdemes lehetne megemliteni.) MAGAM is talaltam, tehat nem azt vartam hogy dolgozzon helyettem barki, de nem sokat, ezert irtam ki a kerdest hatha valaki tud ilyenrol. Ez neked miert faj?de latom nagyon erdekel a tema ha mindig visszakerulsz a kerdesemhez. Senki se irta hogy ujsagiro lennek de az ertelmezesed 0 ezek szerint. Igen irtam egy privatot hogy akadj mar le rolam , meg mi a bajod miert kell folyton belekotni es ertelmetlensegeket ideirni?Ha nem tudsz segiteni gorgess tovabb. De latom nagy az unalom.
Varom ebbe mit fogsz tudni belekotni:D
Kérlek, a fenti zagyvaságaidat átfutó olvasással is fájdalmas volt olvasni.
Neked sem lehet nagy az ingerküszöböd, ha ennyivel ki lehet hozni a sodrodból.
Valamint külön elnézésedet kérem, hogy feltételeztem, hogy az általad újságnak definiált valaminél idézem magam: "újságírók" dolgoznak.
Nem mellesleg, ha nem kapsz temérdek választ, az nem jelenti, hogy alig látta valaki, vagy hogy a jövőben nem kerül elitebb helyre a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!