Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Social médián fellelhető...

Social médián fellelhető érdekes foglalkozású embereket?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Olyanok érdekelnének akik valamilyen social platformon fenn vannak, es pl.gyogynovenyekkel, babamasszazzsal vagy mindenfele hasonló témával foglalkoznak, esetleg tanfolyamjaik vannak, érdekes egészseges termékeket gyártanak - akikkel érdekes lehet akar podcast keretein belul elbeszelgetni a hivatasukrol, tevekenysegi korukrol
2022. júl. 13. 16:31
1 2
 1/13 anonim válasza:

Szóval mi dolgozzunk helyetted?

ÁLMODJ szépeket!

2022. júl. 13. 17:36
 2/13 anonim válasza:
Értem a kérdést, de szeretnék rá válaszolni. Nekem van talpreflexológiás végzettségem, a szociális területen dolgozom, és érdekel a life coach is, ezekkel szeretnék valamit kezdeni. Ez így nem fér bele az elképzelésedbe?
2022. júl. 13. 19:34
 3/13 A kérdező kommentje:

Első: nem, csak kevés ilyet ismerek, probalok kutakodni de hatha valaki aki latja a kerdest ismerosi korbol tud ajanlni

Utolsó: sajnos nem jó olyan kéne aki aktivan dolgozik/ vallalkozasa van - főleg egeszség illetve baba-mama témában. Pl olyanokra gondolok hogy terhes jóga, aromaterapia, olyan furdőgolyók es szappanok keszitese ami különböző betegsegekre jo stb - tehat ami fizikai termek vagy szolgaltatas és már mukodik, igenybe vehetik az emberek - es errol jobban hirt lehetne adni

2022. júl. 13. 20:33
 4/13 anonim válasza:
Ugye ez nem az RTL cápás műsorba casting?
2022. júl. 13. 21:27
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem..:D egeszsegtemaju ujsagba
2022. júl. 14. 11:11
 6/13 anonim válasza:

Hogy mindenki tisztában legyen a mai "újságírók" színvonalával, álljon itt a kérdező reakciója:

"Neked mi a bajod??? Ki varta el h dolgozzon barki helyettem? Nem ismerhetek minden embert!!

Ujsagba kerulne cikk, aminel a temat bovebbeb kifejti a podcast.

Tehat 1 tema 2 csatornara.

Szarert kell belekotni

Ne irj megjegyzest ha ertelmeset nem tudsz.vagy ennyire unod magad?"

És egyben ez segítség is lehet a jövőbeli válaszolók számára, hogy a kedves kérdező, mégis mit, miért akar.

2022. júl. 14. 16:46
 7/13 A kérdező kommentje:

Utlso nem ujsagiro vagyok de mind1 :D a cikket sem en irom se nem en keszitem a podcastet. Hogy tiszta legyen: adott social fioknak van blog oldala oda kell egy cikk/kivonat xy egeszseg temarol.A podcast pedig ezt fejti ki beszelgetesben. En csak kutatok embereket annak aki ezt szervezi.( fizikai dolgokat v szolgaltatasokat, amiket erdemes lehetne megemliteni.) MAGAM is talaltam, tehat nem azt vartam hogy dolgozzon helyettem barki, de nem sokat, ezert irtam ki a kerdest hatha valaki tud ilyenrol. Ez neked miert faj?de latom nagyon erdekel a tema ha mindig visszakerulsz a kerdesemhez. Senki se irta hogy ujsagiro lennek de az ertelmezesed 0 ezek szerint. Igen irtam egy privatot hogy akadj mar le rolam , meg mi a bajod miert kell folyton belekotni es ertelmetlensegeket ideirni?Ha nem tudsz segiteni gorgess tovabb. De latom nagy az unalom.

Varom ebbe mit fogsz tudni belekotni:D

2022. júl. 14. 16:58
 8/13 A kérdező kommentje:
A blogon egyfajta online cikk/ujsag fut* ami egeszsegtemaju. Csak ha belekotmel hogy fentebb ujsagot irtam akkor most tisztaztam h lehet elirtam tehat egyre gondolok: blogon futo (ujsag) cikksorozat
2022. júl. 14. 17:00
 9/13 A kérdező kommentje:
Meg gondolom nagyon tisztaba lett mindenki a mai ujsagirok hozzaallasaval szerintem 5nel tobb ember nem is latta a kerdesem :Ddd de az a lenyeg h mindenki tudja.
2022. júl. 14. 17:00
 10/13 anonim válasza:

Kérlek, a fenti zagyvaságaidat átfutó olvasással is fájdalmas volt olvasni.

Neked sem lehet nagy az ingerküszöböd, ha ennyivel ki lehet hozni a sodrodból.

Valamint külön elnézésedet kérem, hogy feltételeztem, hogy az általad újságnak definiált valaminél idézem magam: "újságírók" dolgoznak.

Nem mellesleg, ha nem kapsz temérdek választ, az nem jelenti, hogy alig látta valaki, vagy hogy a jövőben nem kerül elitebb helyre a kérdés...

2022. júl. 14. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!