LMBTQ tagok! Valaki megy innen Bp. Pridera? Ha igen, akkor megyünk együtt? :D
Figyelt kérdés
23 éves biszex lány vagyok, Pécsről megyek, csak nincs kivel.2022. júl. 13. 09:42
11/14 A kérdező kommentje:
Bocsánat, több *választ*
2022. júl. 13. 15:25
12/14 anonim válasza:
Nem megyünk együtt. Tessék válaszoltam. De persze lesznek majd itt "biszex" férfiak akik szívesen mennek veled mindenhova is, mert hátha...
Csak egy tanács, hogy szerintem jobban jársz ha nem egy teljesen anonim oldalon keresel erre társaságot.
2022. júl. 13. 15:27
13/14 anonim válasza:
Még nem tudom, hogy lesz-e társaság, akikkel megyek, de ha nem, akkor mehetünk együtt. Tavaly egyedül mentem és nagyon rossz volt úgy, úgyhogy tudom, hogy milyen. A hülyékkel meg ne foglalkozz! 😊
2022. júl. 13. 19:48
14/14 anonim válasza:
Èn hetero vagyok, de ha lesz valami megyek. Persze ha megvan a szimpátia. 🤔😊
2022. júl. 13. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!