LMBTQ tagok! Valaki megy innen Bp. Pridera? Ha igen, akkor megyünk együtt? :D
Én is ugyanígy vagyok ezzel. Szívesen elmennék, de egyedül azért elég para xD
Pécs környékén vagyok, 19/l
#7 Szervezz egyet. Senki nem fog benne megakadályozni.
#6 Én undorodom a pókoktól, de nem is megyek pók kiállításra...
Ha nem tiltakoznának egyesek tűzzel-vassal, nem lennének olyan helyek, ahol az életükkel is fizethetnek érte (mondjuk ha nő vagy és lefekszel egy férfival ott akkor is megölhetnek szóval sok szempontból szívás), és nem lennének olyan hülyék, akik még a szivárványt is lefújnák az égről, mert hogy biztos attól lesz valaki meleg, hanem egyszerűen senkit nem érdekelne, hogy a másik felnőtt! (mert a pedofília más tészta azért) szabad akaratából kit szeret, milyen ruhát visel stb. akkor nem vonulgatnának.
Nekem addig fel sem tűnt, hogy pride hónap van, amíg a családi kamasz nem mesélte, hogy olvasott egy cikket, amiben arról volt szó, hogy szülők mennek ölelést adni azoknak, akiket a saját szüleik eltaszítottak maguktól.
Komolyan mondom, ha lesz igény nagynénikre, vagy tesókra megyek én is, pedig nem szeretem a tömeget.
Cs. K. (családi kamasz) osztályában van két lány, jártak együtt is, most külön vannak. Két éve osztálytársak. Senkit nem érdekel nem csak az osztályban, hanem a suliban sem. Szeretik egymást? Szeretik. Illetve most nem, de hát volt fiú-lány pár, és ők is szakítottak, és az sem rendítette meg a világot alapjaiban.
Külföldön pedig szerintem voltak ilyen próbálkozások csak a kutya nem ment el rá.
Szóval igen, az a szekta akik elfogadásért vonulnak, mert még mindig van olyan ország ahol lemészárolnák őlet csak azért mert nem heterok.
Szóval hagy tegyem fel a kérdést.
Tudod mi a szekta szó jelentése?
Nem vagyok meleg. De ne haragudjatok, olvassátok már el a kérdést! És aki arra válaszol, az írjon. Aki meg nem, az ne írjon.
És mielőtt, most én is azt kapnám, hogy miért nem a kérdésre írok:
Barátilag én el is mennék a kérdezővel. Sőt, mivel biszex, még randiznék is Vele. Szeretem a nem beszűkült gondolkodású lányokat:)
Ja és minden emberben lehet olyan dolgokat találni, ami miatt kilóg az "átlagosból". Szóval ellenség képeket könnyű csinálni. Nekem még egy meleg ember sem ártott.
6: Hát ezt benézted barátom mert nem szekták döntenek erről a kérdésről, hanem az illetékes hatóságok. Ennek megfelelően Budapesten is tartottak már hetero prideot, csak annyira sikeres volt hogy te nem hallottál róla. Feltehetőleg nem is vetted a fáradtságot, hogy utána nézz és részt vegyél rajta csak a közhelyes hisztikét tudod nyomni, hogy miért nincs hetero pride :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!