Hogy hogy ennyi ember keres magának nőt, de nem találja meg az igazit??? Sokan vagyunk kik nőket keresnek, de miért nem találunk?
Egyszerű. Nincs tartásotok, papucsok vagytok, olyan nőre mentek akinek már csávója van, stb. Ezer oka lehet igazából. De az nem segít a dolgon ha 10 insta üzenetre nem válaszol a csaj, de ti már külditek a 11. et. Legyen tartásotok, önbecsülésetek.
Sokáig kerestem én magamnak barátnőt, de már teljesen belefáradtam. Mondhatni 25 éves koromra kiégtem ebben a társkeresés témában. Rengeteg csajjal beszéltem már mióta ismerkedem és amilyen igényeket hallottam, amilyen viselkedéseket láttam, amilyen személyiségeket megismertem az valami egészen elképesztő. Negatív értelemben of course. Szóval rájöttem, hogy jelenleg tökéletes nekem egyedül is. Régebben nagyon zavart, hogy nincs barátnőm. De miután túl vagyok a sokadikon végre beláttam, hogy meguntam a drámázást, a folytonos féltékenykedést, az alaptalan és random hisztiket, mindent.
Attól még hogy sokan keresik, még nem azt jelenti, hogy megtalálják.
Rengeteg másik ember talál, meg még mindig egy embert keresel aki passzol valahogy hozzád és nem egy pólót.
Hát nem igaz, hogy csak a kinézet számít.
Én tényleg olyat hagytam ott, hogy kinézete anyagilag full..
Most van egy saját maga elmondása szerint is csúnya, de azis nozik mellettem, és akkora arca van...
Úgyhogy..
Sokaknak meg megvan és jól elvannak párkapcsolatban és ha vége is lesz X idő után megint találnak amiben nagyon jól érzik magukat, majd meglesz a házasság is és így tovább.
Személyiség probléma, nárcisztikus, torz stb. semmi önreflexió ha van is, h beismeri dolgokat az is csak a felszín.
Az egész életük csőd le lehet húzni a wc-n, attól persze okoskodnak. De az egyik legalapvetőbb dologra teljes mértékben képtelenek, h tartós párkapcsolatot létesítésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!