Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogy hogy ennyi ember keres...

Hogy hogy ennyi ember keres magának nőt, de nem találja meg az igazit??? Sokan vagyunk kik nőket keresnek, de miért nem találunk?

Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 13:18
1 2
 1/20 anonim válasza:
Mert előfeltétel a vastag pénztárca.
2022. jún. 28. 13:21
 2/20 anonim válasza:
rossz helyen kerestek
2022. jún. 28. 13:38
 3/20 anonim válasza:
Mert a többség semmibe nem néz egy egyedülálló normális férfit.
2022. jún. 28. 13:47
 4/20 anonim válasza:
Nem törvényszerű, hogy mindenkihez van hozzáillő pár, akivel találkozik is. Ezzel amúgy nincs semmi gond.
2022. jún. 28. 14:01
 5/20 anonim válasza:
Nem csinálsz valamit jól. Ezt már csak te tudhatod, hogy mi ez.
2022. jún. 28. 14:17
 6/20 anonim válasza:
Nem tudom hogy működik, sose érdeklődtek utánam csajok. Szerintem alapfeltétel, hogy irtó izgalmas életed legyen, ami a 99%nak szerintem nincs meg. Vagy legyen jó dumája, kezdeményező, amilyen en nem vagyok.
2022. jún. 28. 14:17
 7/20 anonim válasza:
Ezt a sírást meg elfelejthetnétek már, hogy csak annak lesz párja, aki gazdag meg izgalmasan él meg humoros, jól néz ki stb. Egy csomó olyan család van, akik totál lepukkant helyen, unalmasan élnek, mindkét szülő buta mint a föld, az ilyenek is képesek egymásra találni. Az más kérdés, ha te mondjuk 10-ből 3-asként csak a minimum 10-ből 9-esek felé nézelődsz.
2022. jún. 28. 14:25
 8/20 anonim válasza:
amúgy én már rájöttem, hogy aki mindig a vastag pénztárcát emlegeti az nem szegény hanem SPÚR :DDDD
2022. jún. 28. 14:29
 9/20 anonim válasza:
Igazából eddig többségében csak neten ismerkedtem és be kell valljam unom már a sok vigyorgó Csipkerózsikát. Élőben detto irritál sok nő. Voltak sajnos olyan kellemetlen szituációk ahol bebunkózott a nő és faképnél hagyott, pedig nem adtam rá semmi okot. Nem tudom férfiakban milyen a választék, de azt tudom hogy a nőknél nagyon kevés a normális és korrekt, felnőtt gondolkodású és szenvedélyes ember. Meg azért egy férfinak minden tekintetben nehezebb, nagy felé az elvárás, hol van az megírva hogy csak egy férfi kezdeményezhet egy nő felé? Már önmagában ez frusztráló és akkor még a számba is rágja az illető. Lehet hogy vannak nagydumás emberek, de nem biztos hogy azok a jók. A csendesebb introvertáltabb személyeknek a legnehezebb. Én már úgy vagyok vele senki után nem rohangálok, volt hogy ismerkedni próbáltam élőben is, de annyira ellenszenves volt 10 perc spontán beszélgetés alatt a másik fél hogy egyből megbántam hogy hozzá szóltam. A kapcsolataim pedig mindig véget értek, mindenkiben volt valami ostoba, kellemetlen megnyilvánulás, stílus, viselkedés, vagy ép olyan lusta volt hogy már ott tartottam inkább szakítok és maradok egyedül. 30 éves vagyok, nem tudom mit hoz a jövő, de annyi biztos hogy csak a saját boldogságom érdekel, ha találok olyan személyt az évek során akivel kiteljesedhetek akkor én leszek a legboldogabb. Neten társkeresőzni pedig nem érdemes. Ne értsen senki félre, nem szidom a női nemet, tudom hogy létezik normális nő, csak meg kell találni, de persze kinek mi a normális. Ha én leírom az elvárásaimat akkor sokan csak ócsárolnak hogy takarítónőt keresek és nem társat.... azért ilyet nem mondtam, de ha az ember családot akar, akkor ki kell vennie a részét a házimunkából is és persze az igényesség nem csak a testápoláson múlik, hanem a környezetünk tisztán tartásán.
2022. jún. 28. 14:48
 10/20 anonim válasza:
Ilyenkor irigylem a melegeket.
2022. jún. 28. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!