Van itt más is aki kedveli a pc túlélő játékokat és csatlakozna hozzám? Esetleg mmorpg-ket.
Figyelt kérdés
Játékostársat keresek. ARK, Atlas, Scum, Dauntless, Monster Hunter World stb. csak hogy párat említsek. Aki csatlakozna dobjon egy discord nevet :) 22N
(Nem, nem LoL-ozok, nem is tervezek)
2022. jún. 16. 08:59
1/9 anonim válasza:
Mind2-t szeretem, de annyira nem tolok mostanság semmit.
Mennyire vagy aktív, mekkora csapatot szeretnél összehozni?
MMO-ból mik játszanak?
2022. jún. 16. 09:16
2/9 A kérdező kommentje:
Most pillanatnyilag több időm van, de alapvetően délután 6 és este 9 között vagyok aktív. Nem a virtuális térben élem az életem. Igazából ha csak egy ember lenne akivel tudnék együtt játszani annak is örülnék. MMO-ból főleg az Elder scrolls online amit kedvelek, de nyitott vagyok másra is (kivétel a WOW és a fix kameranézetes játékok mint a PoE)
2022. jún. 16. 09:28
3/9 anonim válasza:
Elden Ring véletlen nem érdekel? Vagy dark souls? Azokban jártas vagyok. Tűlélő játékok közül csak a forest amit szeretek. Az Ark asszem most ingyenes, meg is van, de eddig még nem próbáltam, így azt nem merem mondani. De ha esetleg segítessz benne eligazodni akkor vevő vagyok rá.
2022. jún. 16. 11:35
4/9 A kérdező kommentje:
Az elden ringről csak végigjátszást néztem, annyira nem fogott meg hogy magam játszak vele. Az ark kevés embernek tetszik, nagyon farmolás orientált játék, első körben azt ajánlom nézz róla valami tutorialt vagy egyéb videót, hogy legyen egy képed róla. Nekem nem lenne probléma elmagyarázni az alapokat, de ha alapból nem érdekelne a játék akkor nem akarnám erőltetni.
2022. jún. 16. 12:02
5/9 anonim válasza:
Ha esetleg nem találnál senkit ( amiben kételkedek mert fiatal nőként tüntetted fel magad) és szeretnél mégis játszani valakivel, akkor írj majd nyugodtan. Nekem is nagy probléma, hogy nincs kivel játszanom, szóval örülnék ilyen téren társaságnak, csak én 22/F vagyok.
2022. jún. 16. 13:08
6/9 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm :)
2022. jún. 16. 13:37
7/9 anonim válasza:
PC/PS/Xbox?
2022. jún. 16. 16:29
8/9 A kérdező kommentje:
Ha elolvasod a kérdést, leírtam benne hogy pc.
2022. jún. 16. 16:47
9/9 anonim válasza:
Öhm... Forestet ismered?
2022. jún. 17. 05:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!