Melyik játék lehet ez?
Valamikor az elmúlt 1-2 évben láttam egy játék trailert, ami marha jól nézett ki, de sajnos a címét elfelejtettem. Már fél órája próbálom megtalálni, de nem jártam sikerrel.
A következőkre emlékszem: A traileren egy fickó bolyong egy elhagyott, talán irodaépületben, azt hiszem egyedül, miközben rádión keresztül kommunikál a társaival, mintha "felderítést" végezne. Ha minden igaz, first person nézetben látjuk ezt (de nem biztos). Ha jól emlékszem, egy revolver, vagy sörétes van nála. A trailer végén valami , vagy valaki megtámadja, de ebből már nem sokat látunk.
A trailer alapján úgy rémlik, hogy nem kimondottan FPS-ről van szó, nem a lövöldözésre van kihegyezve a játékmenet. A világ poszt-apokaliptikus, talán zombis-túlélős?
Még annyi, hogy a grafika eszméletlenül jól nézett ki, az épületben minden bútor és apró tárgy szanaszét szórva, teljesen realisztikusnak hatott.
Melyik lehet ez a játék? Valakinek ötlete van?
2
Oké.Te tudod mit láttál...De az első videó végén abban a kb. két percben az történik amit leírtál.
Mondjuk én ekkora erőforrást igényló programokkal mint ez nem tudok játszani.Régi gépem van.Úgyhogy számomra ennek is jól néz ki a grafikája.
Igen, a leírásom alapján tényleg telitalálat a tipped, de kb. 10% esélyt adok rá, hogy ez volt az.
Amúgy én is csak a nyálamat csorgatom az ilyenekre, sőt, időm se nagyon van játszani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!