AxelAlchemist kérdése:
Melyik játék lehet? Túlélő játék lehet.
Figyelt kérdés
pár napja kedvet kaptam egy játékot de elfelejtettem a nevét, lényegében azt kell tudni rólla hogy egy apokalipszis játék, és por felhő borítja az egész földet. Ha jól emlékszem útközben találkozunk egy kis lánnyal is akit meg kell védenünk. Mindig magas pontokon kell lennünk hogy kerüljünk a port, de néha van olyan küldetésünk hogy alacsony helyekre kell mennünk és ugye ilyenkor mindig vissza tartja a lélegzetét, és ilyenkor XY idő van meg csinálni a küldetést, és vissza menni egy magasabb pontra.2022. máj. 29. 09:49
1/3 anonim válasza:
Elsőre valamelyik Fallout részre tippeltem volna, de ott nem volt ilyen por dolog(hacsak nem a 4. részben, mivel azzal még nem játszottam).
3/3 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy erre gondolsz, de a Resident Evil Revelations 2.-ben is vannak ilyen helyszínek. Ott mérges gáz miatt kell időnként magasabb helyre mászni, a feladatokat meg gyorsan, "lélegzetvisszafojtva" kell megcsinálni, aztán spuri vissza, kislány is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!