Fidesz szimpatizáns férfivel hol lehet ismerkedni?
strandon most nem lesznek kint, mert áprilisban rengeteg krumplit ettek, de szerintem legtöbbjük most karanténban is van a majomhimlő miatt
Anya majom, apa hímló.
Én mostanában ábrándultam ki VÉGLEG egy elvakultan fidesz szimpatizánsból. (Még a legóvatosabban megfogalmazott kritikám miatt is keményebben cirkuszolni kezdett.)
Sok mindent elnéztem neki, tűrtem, bólogattam, ha összefüggéstelen dolgokat ismételgetett. Gondoltam, hadd essen túl a lelki problémáinak a zömén. Ellentmondásosan viselkedett velem elég sok esetben.
Azért fogalmazok múltidőben, mert külföldre távozik hosszabb időre. Kezd megszakadni a folyamatos kapcsolattartás.
Sok szerencsét kívánok Neked kérdező - akár még egy fideszes politikushoz is! (Hátha nagyobb szerencséd lesz, mint gondolod.)
Eszembe jutott egy lehetőség: nemcsak a parlament környékén, hanem az ahhoz tartozó könyvtárba is érdemes ellátogatni.
Én még nem jártam ott, nem volt időm rá. (Bár már megfordult többször a fejemben...)
Esetleg a fidelitas? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!