Lányok,hogy szeretitek ha megszólítanak titeket az utcán?
Imádom azokat a "férfiakat", mint #30. Leszólítanak, elküldöm (először kedvesen) nem értenek a szóból, mert hogy ők "jobban tudják nekem mi a jó/én mit akarok" (nem) majd amikor harmadjára meg negyedrée már erőteljesebben küldöm el, én leszek a kivénhedt szuka. Idióta.
Már leírtam kétszer is, de még mindig nagyon kellemetlen, ha valaki random leszólít az utcán, netalán meg is fogja mondjuk a karom (volt ilyen, hogy ő csak ezt meg azt akarja mondani), tehát nem. Ha nagyon kell, szólíts le, de ne lepődj meg, ha elküldelek.
#30 amúgy meg, lehet hogy ez a "munkád" de azért nézd majd meg az emberek arckifejezését, amikor leszólítod őket. Ha ennyien mondjuk neked, hogy nem jó, akkor lehetséges (biztos) hogy van benne igazság.
36: Mint ahogy ti is majdcsak túlélitek, ha bunkó módon zavarnak el titeket? :P
Idegesítő ez az önző, hímsoviniszta mentalitás, hogy a nő köteles elviselni, hogy valahányszor kilép az utcára, úgy mustrálják, mint a vásári tehenet, mert hát jaj, szegény férfiak annyi energiát nem akarnak ölni a kapcsolataikba, hogy bővítsék az ismeretségi körüket és eseményekre járjanak el, és ne csak rávessék magukat az első dgható alanyra, akit véletlenül meglátnak a zebrán.
"Azzal meg ne foglalkozz, hogy fentebb azt írják, nem szeretik"; jó kapcsolatkezdés a célcsoport igényeinek a lesz.rása. El tudom képzelni a folytatásokhoz járuló hozzáállást.
Jajj, nem tetszik érteni...
Egyébként, ha jól tudom, egész iparág épül arra, hogy a nők szebbnek nézzenek ki, de ha megnézik őket, na az már felháborító...
Másrészt, nem, nem vagy köteles elviselni, megmondod, nem szeretnél ismerkedni és ennyi. Nálam, és a civilizált férfitártsaimnál működik...
37esnek még annyit, ha kulturáltan szólok hozzá, és bunkó módon elzavar, az a nő annyit is ér, és örülök, hogy fél perc alatt kiderül.
Persze szerinted külön hónapokon át energiát kéne beleölnöm a semmiért, ami így azonnal megvan.
Egyébként az nem álszent, azért keresni új hobbit, hogy majd jól felszedni a csajokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!