Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan legyenek barátaim egy...

Hogyan legyenek barátaim egy új társaságban?

Figyelt kérdés
Szeptemberben leszek 9.-es és a gimibe ahova megyek csak 2 embert vettek fel az évfolyamból, őket is más szakra és nem is vagyok velük se jóba se rosszba kb 8 év alatt 2 szót váltottam velük ennyiből sztem jó, hogy új emberek vesznek körül csak nemtudom hogyan tűnhetnék kedvesnek vagy hogyan közelítsek meg embereket.Van valakinek tippje?

2022. máj. 19. 23:43
 1/4 franciasrac válasza:
Beszélgess az emberekkel
2022. máj. 20. 01:44
 2/4 anonim válasza:
Odamész a legerősebb gyerekhez és levered. Utána átveszed a helyét a kollektívában és egyeduralkodóként irányítod azt.
2022. máj. 20. 06:22
 3/4 anonim válasza:

Először is, nem kell megszakítani a kapcsolatot a régiekkel. Mindenki mondja, hogy jaj ballagás, vége a jó barátságoknak és a legtöbb esetben ez is történik, pedig nem kéne így lennie. Mi is tartottuk a kapcsolatot a barátaimmal, vezetékes telefonon, mert akkoriban még csak az volt, azaz volt már mobiltelefon és internet, de nem ilyen elterjedt mint ma, hogy mindenkinek van. Találkoztunk rendszeresen, sok időt töltöttünk együtt. Ma már ezt könnyebb is megszervezni.

A másik, légy természetes, aztán majd kialakulnak az új barátságok. Vagy nem, de ezen is lehet segíteni, hisz ott vannak a régiek, másrészt lehet barátkozni sulin kívül is.

2022. máj. 20. 09:26
 4/4 anonim válasza:
Add önmagad , akinek tetszik teszik akinek nem így járt. Ne érdekeljen mások vélemény akkor találsz olyat aki magadért barátkozik veled és nem érdekből.
2022. máj. 20. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!