Én vagyok a bolond ha rászólok társaságban a telefonba bújt barátaimra?
Két hülye liba.
A barátnőd mit szólt mindehhez?
Engem is irritál, ha valaki egész idő alatt a telefont nyomkodja.
Ha ennyire nem ér rá, amit kétlek, akkor ne olyan napot válasszon közös programokra, amin nem tudja letenni a telefont.
Az más, ha valaki időközönként rápillant, mert bármikor kaphat valami fontos üzenetet. De a halaszthatatlan dolgokat nem is messengeren és instán bonyolítja le az ember.
Mi az, hogy nem divat felnézni a telefonból?
Ne haragudj, de se a barátnőd, se neki a barátnői nem normálisak.
Ha neki is ez a véleménye, nem lesz hosszútávú a kapcsolatotok. Ezekszerint kényelmesebb lenne neki, ha telón keresztül kommunikálnátok egymással mindig...
"Barátnőm nem szólt semmit akkor, de szerinte nem nekem maradi embernek kéne kioktatni másokat. Azt mondja más fel se néz a telefonjából, nem divat már."
Sajnos a mai, liberális felfogású világban a normális ember már maradinak számít. Rá se ránts, tarts ki, ne változz meg! Sajnos lassan már az is maradi, ha egy férfi egy nővel áll össze, nem pedig azonos neművel
Sajátomat fizettem :D
Pacsi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!