Lenne kedve valakinek barátkozni?
Sajnos elvesztettem a legjobb fiú barátom,nagyon jól kijöttünk aztán más felé sodródtak útjaink.. Azóta nagyon elkeseredett vagyok a mindennapokba minden problémánkat egymással osztottunk meg. Próbáltam ismerkedni más oldalakon de sajnos nem találtam olyan embert akivel megtaláltuk volna a közös hangot,nagyon sok primitív lekezelő ember van,igazából már a reményt kezdem feladni ez iránt. Ezért gondoltam ezen az oldalon adok egy utolsó esélyt hátha lenne valaki akinek lenne kedve. A lényeg,hogy legyél megértő,kedves,őszinte,megbízható,lehetőleg pár beszélgetések után is légy elérhető,illetve lehetőleg a környékem élj (Hajdú-Bihar) valamint a korosztályomban lehetőleg. Ha a leírtak alapján lenne kedved írj!:)
18L
Bocs kérdező, de veled például még én sem barátkoznék...
Imádom mikor valaki/valamelyik kommentelő előhozza/kihozza a kérdezőkből a valódi személyiség képét :D
Modortalan vagy! Kellesz a halálnak..😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!