Lenne kedve valakinek barátkozni?
Sajnos elvesztettem a legjobb fiú barátom,nagyon jól kijöttünk aztán más felé sodródtak útjaink.. Azóta nagyon elkeseredett vagyok a mindennapokba minden problémánkat egymással osztottunk meg. Próbáltam ismerkedni más oldalakon de sajnos nem találtam olyan embert akivel megtaláltuk volna a közös hangot,nagyon sok primitív lekezelő ember van,igazából már a reményt kezdem feladni ez iránt. Ezért gondoltam ezen az oldalon adok egy utolsó esélyt hátha lenne valaki akinek lenne kedve. A lényeg,hogy legyél megértő,kedves,őszinte,megbízható,lehetőleg pár beszélgetések után is légy elérhető,illetve lehetőleg a környékem élj (Hajdú-Bihar) valamint a korosztályomban lehetőleg. Ha a leírtak alapján lenne kedved írj!:)
18L
Sajnos kevés itt a hajdúsági (tapasztalat), így valószínűleg nem itt fogod megtalálni.
Köztünk meg van 8 év. :)
Szia !
Költözz fel Pestre !
És működhet a dolog !
De távkapcsolat az nem működik...
TAPASZTALATBÓL mondom :/
Kedves 6-os !
(5-ös volnék:)
A távkapcsolatot barátságra is lehet értelmezni :) Nem csap párkapcsolatra :P
Tudom, hogy te HAJDÚ-BIHAR megyei vagy ! olvastam ! De attól még megemlíthetem, hogy 18 évesen - próbáld ki a PESTI életet. EGYETEM / középsuli / kollégium - diákmunka / pörgős élet...
Mindenben veri vidéket PEST.
És "barátokat" is könnyebben találsz !
És a kapcsolattartás is szorosabb köteléket fog eredményezni az itteni helyzet ;)
- Mindenesetre azért GONDOLKODJ el a költözésen... Nem fog megfájdulni a fejed amiatt ;)
GYEREKEK - én is vidékről szabadultam - :D
Nem kellett sok idő mire - "átszoktam" úgy cirka egy lélegzetnyi idő.
( MINDEN NYITVA ÉJJELNAPPAL - Egy telefon hívás az egész - ÉS VAN MUNKA )
Pest pont annyira zajos mint bármelyik kisváros főútja - ha pesten is a főúton állsz.
Pest is ugyan olyan csendes mint a vidék, ha nem a főútmellet állsz :D
- nem is értem ezeket a fura kifogásokat !
✔️ DE ELFOGADOM ! TE NEM SZÁNDÉKOZOL PESTRE jönni !
❌ Csak aztán ne panaszkodj 25...30 évesen hogy nincs munka, meg hogy alacsonyak a bérek... a SEMMI , a puszta közepén ! :/
☢️ (amúgy én diák munkázom - és kétszer vagy másfélszer akkorák a bérek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!