Sajnos régóta egyedül élek sajnos a családomat ez nemigazan érdekli.nemtudok kihez fordulni. sokat sírok.nincsennek barátaim senkim.nemtudom mi tévő legyek .hol kezdjem el?itthon se vagyok jóla hazba levagyok törve lelkileg. ..27 éves lány
De tényleg megpróbáltad? Egészen biztosan reménytelen, amit írtam?
19-es válaszoló voltam.
Egyébként kérdező ne add fel. Mert az fontos hogy tudd, hogy nem veled van a baj. Hanem ez ritka dolog, hogy valakik szimpatikusak egymásnak annyira, hogy ez ilyenné váljon.
Amúgy amit még mondanék, hogy próbálj ki dolgokat egyedül. Pl elmenni zenei eseményekre. Túrázni. Legjobb egy nyári fesztivál egyedül, ahol nagyon szereted a zenét és oda költözöl egy hétre egy sátorral. Ezek nagyon jó lehetőségek az ismerkedésre. Csak le kell győzni a félelemet, hogy egyedül menni.
#26 úgy értettem mondjuk, hogy olyat csinálj, amit amúgy szeretsz. szóval olyan zenei eventre menj, ahol imádod a zenét. Vagy legalább érdekel. Emiatt lesz jó. Az ismerkedési lehetőség csak az extra.
amúgy ha már ilyesmi mint a séta, én olvasni szeretek és azt is szoktam, hogy kint csinálom. Ez nem ismerkedésre jó, de jót tesz szerintem nem bent lenni mindig. Elmegyek aegy parkba és leülök egy padra pl, ahol árnyék van. Vagy van hogy viszek ilyen leteríthetőt és akkor a füvön heverészve olvasok :D
meg amúgy pénteken voltam egy expat sörözésen és nem volt rossz. De az is benne van, hogy pl nekem is elég speciális akinek a társaságát élvezem, szóval nem éreztem azt, hogy valakivel így cseréljek kontaktot, de ha azt éreztem volna, akkor megteszem max lepattint, vagy aztán nem írogatunk mégsem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!