Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Sajnos régóta egyedül élek...

Sajnos régóta egyedül élek sajnos a családomat ez nemigazan érdekli.nemtudok kihez fordulni. sokat sírok.nincsennek barátaim senkim.nemtudom mi tévő legyek .hol kezdjem el?itthon se vagyok jóla hazba levagyok törve lelkileg. ..27 éves lány

Figyelt kérdés

#Depresszi egyedüllét
2022. máj. 7. 16:13
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Reggel elmegyek dolgozni.hazajövök és ennyi.szoszerint semmivel. Nem az énhibambol nemtudok ismerkedni barátkozni én próbálok de egyszerűen ezek a külföldiek nemakarnak.nevetnem egyet kettőt .miujsag stbb és ennyi nemjutok sehogy se előrébb... És ezaz egyedüllét is megöl..az otthoni családhelyzet miatt meg nemtudok haza menni kihez mihez ?? Tehetetlen vagyok.megörjit az egyedllét
2022. máj. 7. 18:24
 12/29 anonim válasza:
Mit dolgozol kint?
2022. máj. 7. 18:25
 13/29 anonim válasza:
online sem beszélgetsz senkivel? vagy az nem kielégítő?
2022. máj. 7. 18:26
 14/29 anonim válasza:
Melyik ország? Amúgy ez mindenhol így van, hogy a helyiekkel nehéz barátkozni, mert nekik megvannak már a kapcsolataik, az életük. Szerintem jobbak az esélyeid, ha más külföldiekkel próbálkozol. De a barátság eleve egy nehéz dolog. Nőknek meg az az érzésem, hogy még inkább.
2022. máj. 7. 22:03
 15/29 A kérdező kommentje:
Németország .igen és elég rossz hogy egy barátot se tudok szerezni... Hihetetlen... Eléggé maga tehetetlen vagyok ...
2022. máj. 8. 07:42
 16/29 anonim válasza:

De miért nem tudsz barátot/barátokat szerezni? Nem jól beszélsz németül?

Vagy inkább nagyon távolságtartóak a németek/egyéb bevándorlók? Esetleg valamilyen módon félreérthetően fejezed ki magad?

2022. máj. 8. 08:58
 17/29 anonim válasza:

#15 próbáld ezt, hogy más külföldiekkel, ha nagyobb városban vagy tuti szoktak lenni expat események. Mondjuk, ha kis helyen akkor ez off. Meg ehhez meg angol kell. De én ezt próbálom hollandiában. Meg esetleg ha van az embernek valami érdeklődési köre ahova eljár esetleg még az. Vagy szerezz egy német pasit. Az lehet a legkönnyebb út. És akkor az ő baráti társoságába már te is eljársz.

#16 ez mindenhol így van, Magyarországon is nagyon nehéz a külföldieknek magyar barátot szerezni. Én hollandiában vagyok és itt is így van. Nagy szerencse kell hozzá beilleszkedni helyi baráti körbe.

2022. máj. 8. 09:23
 18/29 A kérdező kommentje:
Igen pontosan .nem a nyaelgtudassal van a baj hanem ők szigetelődnek el az ismerkedéstől.. mert " hogy te külföldi vagy " nem olyan egyszerű mint ahogy azt mindenki gondolja ...
2022. máj. 8. 09:26
 19/29 anonim válasza:

Milyen jó, hogy beszélgetünk!

Én nagyon el akartam már régen költözni külföldre és VÉGRE idén volt először komolyabb ígéretem, hogy mehetek valakivel. 13(!) év vágyakozás után... már rég azt hittem, hiába vándorolnék ki.

A fentiek ismeretében talán azt kellene megfogalmaznod kérdező, hogy adjanak neked egy esélyt legalább! Próbáljanak megbízni benned, vállaljanak valamilyen formában "közösséget" Veled! Így sem menne egészen biztosan az ismerkedés?

2022. máj. 8. 09:30
 20/29 A kérdező kommentje:
Már annyi mindent próbáltam de semmi akkor nem regisztráltam volna erre a gykrkrdsre
2022. máj. 8. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!