Nagyon Boldog Nőnapot kívánok minden hölgy felhasználónak (azoknak is akik hölgynek érzik magukat):3 Valakinek lenne kedve beszélgetni?
Komolyan nő vagyok mivel annak is születtem :D
Köszönöm szépen!:)
de miért nem mindegy? Ha ő egy férfitestbe született nő, akkor illetlenség nem nőnek titulálni. (Már ha tényleg az és nem csak trendi)
Szerintem nők nem köszöntik egymást. De persze a kedvességből baj nem lehet. :)
3-as voltam.
ja és én is boldog nőnapot kívánok minden hölgynek, köszönöm, hogy vagytok. :3 :))
Köszönöm, hogy válaszoltatok az én kérdésemre is, nagyon kedves tőletek! :)
Boldog nőnapot! ;)
Én is nőként a nő ismerőseimet/barátnőimet köszöntöttem meg a következő kis szösszenettel a kora délelőtti órákban: "kedves XY boldog nőnapot kívánok nekünk! Érezzük jól magunkat a bőrünkben!" :)
Férfi ismerőseim közül CSAK EGY köszöntött fel facebook-on, egy pedig, akinek MEGINT ELVESZETT A MOBILJA - és tudom róla, hogy felköszöntött volna mindenképpen - annak a társasága eléggé tud hiányozni már egy nap alatt is, annyit tud humorizálni, jókedvre deríteni.
Neked is - utólag - Minden Földi Jót és Szépet kívánok Kérdező!
Középkorú hölgytárs
Utólag minden kedves és kedvetlen lánynak s nőnek boldogabb nőnapot.
33f Debrecen ha esetleg valakinek lenne kedved írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!