Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Levelezne velem innen valaki? ...

Levelezne velem innen valaki? Kizárólag hölgy válaszát várnám. 40-es férfi vagyok.

Figyelt kérdés

#Tabuk nélkül.
2022. jan. 24. 10:32
 1/7 anonim válasza:
Szerintem írj egy kicsit többet magadról! A "tabuk nélkül" azt jelenti hogy szexuális témában szeretnél levelezni? Független vagy,esetleg titkos kapcsolatot keresel, későbbi találkozás lehetséges vagy csak szimplán levelezőpartnert keresel. Ezek mind fontos kérdések, bár tudom, akár írhatod,hogy többet majd privátban..de hidd el, megkíméled magad a beszólásoktól (valamennyire legalábbis).
2022. jan. 24. 10:44
 2/7 anonim válasza:
48 éves hölgy levele érdekelne kérdező? :)
2022. jan. 24. 10:44
 3/7 A kérdező kommentje:
Természetesen, 48 éves hölgy levele is érdekelne.
2022. jan. 24. 10:47
 4/7 anonim válasza:

…a kulcsszó láttán nekem is pont az ugrott be, mint az 1. válaszolónak… emiatt vannak azért kétségeim afelől, hogy ez egy kultúrált, nyílt őszinteséget akarna-e jelenteni a neten (…) vagy szexcsetet mert az kell a fenének…

…azért tehetsz egy próbát, ha nem a (szokásos) második szcenárió :)

43 éves nő, Bp

2022. jan. 24. 18:41
 5/7 anonim válasza:
Talizol is ha úgy alakul?
2022. jan. 24. 19:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Ha úgy alakul.
2022. jan. 24. 19:54
 7/7 anonim válasza:
Úgy alakult? :)
2022. jan. 28. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!