Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Rég volt már, ezért megkérdeze...

Rég volt már, ezért megkérdezem: van itt lány, aki valamelyik reggel találkozna Budapesten nyilvános helyen egy nagy ölelésre egy magas férfival? Utána mindkét félnek jobb lenne a napja.

Figyelt kérdés
2022. febr. 24. 10:18
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
Magassal biztos nem. Esetleg alacsonnyal lehet.
2022. febr. 24. 17:56
 12/22 anonim válasza:
Magas nem jó,inkább álagos.
2022. febr. 24. 19:26
 13/22 anonim válasza:

Én tipikusan egy nagyon ölelkezős, bújós srác vagyok, de még számomra is fura elképzelni, hogy egy idegen nővel itt megbeszélem, hogy találkozunk valahol, megöleljük egymást aztán megyünk a dolgunkra...

Magát a vágyat megértem, hogy szeretnél egy ölelést, de ez a megvalósítási forma számomra fura. Minden esetben hajrá, remélem, hogy összejön.

2022. febr. 24. 19:46
 14/22 anonim válasza:

Miért kellene bárkinek is bevallania, hogy nem a kérdező? Bűn nem kérdezőnek lenni?

Ha többen is azt írták, hogy ők írták ki a kérdést, az persze más. :)

2022. febr. 24. 23:28
 15/22 anonim válasza:

Én simán mennék ilyen kísérleti jellegű kezdeményezésre amit megosztottam korábban, videólink formájában. :)

Mackós/kicsit izmos alkat voltam mindég is, mondjuk most már sajnos inkább duci. Ehh :)

2022. febr. 25. 08:34
 16/22 anonim válasza:

Én már próbáltam levelezni ilyen témában egy idegennel nem túl régen privátban, de nem tudtunk időpontot és helyszínt egyeztetni sehogy sem végül. Nem igazán érzek most kedvet ennek a kipróbálásához.

Talán érdemes lenne az "ingyen ölelés"-t beütnöd a google keresőbe. Régen volt ilyen közterület jellegű csoportos szolgáltatás 2011. táján. Esetleg még működhet ma is ez a kezdeményezés. De már szinte el is felejtettem.

2022. febr. 25. 17:16
 17/22 anonim válasza:

#14 az nem bűn, ha valaki nem a kérdező. Az sem, ha csak "potyaleső", és beáll a lepattanóra. De hogy azt állítja, hogy ő a kérdező, miközben nem, az szerintem gáz. Márpedig legalább egyikük bizonyára kamuzik (de az is lehet, hogy mindannyian).

7. voltam

2022. febr. 25. 21:56
 18/22 anonim válasza:
Csinaljuk csapatban! En is benne lennek, a youtube link hatalmas mosolyt csalt az arcomra! 🤗
2022. febr. 27. 09:53
 19/22 anonim válasza:
18: 🙋‍♂️ 😊
2022. febr. 27. 10:15
 20/22 anonim válasza:
Itt vagyok
2023. febr. 9. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!