Masnak is ilyen nehezen megy a neten baratkozas?
Sajnos ugy tunik, hogy barmennyire is nyitott vagyok es (szerintem) jofej eltunnek a levelezopartnereim, pedig en csak baratkozni szeretnek minden hatso szandek nelkul :( Legyek ramenosebb? Az nem tul eroltetett? Meg felreertik a szandekom... Nalatok mi a helyzet?
25/F Pest
Alatt 2 kérdés is van.
Pestiekkel baratkonának elsősorban....
Nekem egyházi körökben ismerkedve MAJDNEM TÖBBSZÖR is "férjet fogtam"!
Amikor már egyáltalán nem is számítottam rá... nagyon furcsa volt, alig akartam elhinni, hogy szinte sikerült...
Neten még sosem barátkoztam közvetlenül barátkozási céllal. Ha lett netről barátom azzal egy adott szituáció hozott össze. Leginkább a World of warcraft. Elkezdtünk együtt fejlődni pl és közben beszélgettünk egy csomót és utána gyakran hosszabb barátság lett belőle.
Simán főleg egy idegennel nehéz beszélgetni. Itt viszont adott a szituáció, beszélgettek az adott küldetésről, mobokról stb, utána meg úgyis jön játékon kívüli téma, de kissebb eséllyel akadtok el. Illetve ha valaki elmegy a géptől az látszik is :D .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!