Furcsa lányok, barátkozás?
Nagyon sokáig hittem azt, hogy furcsa vagyok, de aztán egyszer szembejött velem a hópehely jelenség (avagy generáció) és bár nem ebbe a korkategóriába tartozom (talán a millenium generációval egyidősek lehetnek a hópehely generációsok), de rájöttem, hogy igazából én sem vagyok sem furcsa sem "meg nem értett". Csupán nem volt mellettem 1-2 olyan személy aki megért.
Mindezen túl persze a furcsának különböző definíciói lehetnek. Kezdve a tejet előbb öntő mintsem a müzlit jellegű furcsa (ami egy teljesen nonsense vita), és egészen elborult furcsa (amire egyszerűen nem tudok példát mondani, de szerintem extrém eseteket mind el tudunk képzelni).
9-es:
Ez nem furcsaság... amit te mondassz az egy tisztán hímsoviniszta beszólás -.-
Üdv,
Egy reál beállítottságú nő, (aki mindazon túl, hogy imád számolni és programozni, mégis tisztában van a nőiességével és a ruhák is a szenvedélyei nem csak a számok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!