Szerintetek az nagyon furcsa, ha mindig is szerettem volna egy fiú barátot, aki amolyan lelki társ lenne számomra testi kapcsolat nélkül?
Furcsa, hogy nemhez kötöd azt, hogy kivel akarsz jókat beszélgetni, miközben saját bevallásod szerint élőben fiúkkal sem megy...
Egyébként nem furcsa, csak magányosnak tűnsz.
Én élőben is inkább vagyok ellenkező nemmel.
Van öcsém, de nem jó a kapcsolatunk régóta, nem tudom, emiatt-e. Bár még, amikor jó volt, akkor is vágytam másra, nála idősebbre, tapasztaltabbra, egyszerűen másra, mert nagyon más világ, nem valami empatikus, de előadni tudja magát.
A nők meg sokszor fárasztanak, ez a szex és NY féle picsogás is...húúú....
Nem tartom furcsának, a lánybarátaimmal én is mindig sokkal jobban és könnyebben tudtam nagyokat beszélgetni, mélyebb dolgokat kitárgyalni, lelkizni ha valamelyikünknek valami búja-baja volt.
A fiúbarátaim gyakran elhülyéskedik a komolyabb témákat, vagy egyszerűen csak rövidre zárnak minden ilyen beszélgetést, mert félnek megnyílni. Vagy csak egyszerűen nem tartják túl férfiasnak.
Fiuk dugni akarnak...
Neked kem fog menni , de aki herinc okból béna . Azzal menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!