Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Meleg fiúk sms-eznétek velem? 33F

Meleg fiúk sms-eznétek velem? 33F

Figyelt kérdés

2021. dec. 19. 00:04
1 2
 11/16 anonim válasza:

Köszi 10es. Amúgy nekem meg szimpatikus lett a kézzel írt leveles ötleted. Az annyira személyes lenne. Annyira romi. :) Most annyira megtetszett a gondolat mondjuk a középkórból, amikor kézzel írt, gyöngy betűkkel, szinte már rajzolt karakterekkel adták át egymásnak a gondolataikat, az érzéseiket mondjuk a szerelmes párok... Meg sok idő volt még a posta. Szóval nagyon igényesnek kellett lenni..

Vagy csak egy 60as 70es 80as években íródott szerelmes levelek, amiket mostanában találtak meg mondjuk egy padlás régi, elfeledett utazóládában. Tetszenének ezek a fizikálisan írt szerelmes levelek.

Mint amolyan kis igazi időkapszulák. Amik mondjuk valódi érzéseket, valódi mindennapos gondolatokat örökítettek meg, adnak örökül.

Stb...

Mondjuk csak lánnyal...

Bocsi...

29/F

2021. dec. 20. 14:56
 12/16 anonim válasza:
Ha átsétálsz én beszélgetek veled, kicsit messze lakok. De választ csak akkor adok ha én is átsétálok.
2021. dec. 20. 14:59
 13/16 anonim válasza:

"Mondjuk csak lánnyal...

Bocsi...

29/F"

Jajj, de maradi felfogású vagy. Ne legyél már ennyire őskövület! :D

(Csak poén. :) De azért kaputelefonon bevállaltad volna a srácot is, mi? Te kis huncut! :D)

/10-es voltam./

2021. dec. 20. 15:11
 14/16 anonim válasza:

Jah, az lehetnék, már nem vagyok. Mármint maradi felfogású.

Igazából a fiúk felé is nyithatnék, de ezt most elutasítom.

Most egy olyan időszakomat élem, hogy inkább lánnyal. És jól meg js szivatom vele magam, mert a csajok borzalmasak. Ezerszer könnyebb dolgom lenne bármelyik fiúval, de azt meg nem teszem, pedig tehetném, talán még jobb is lenne... Na mind egy... Döntések döntések... Talán rossz döntések. Talán meg nem...

Mondjuk eddig nem túl rózsás... A fiúknak meg amúgy is tetszem... Bár ezt nem igazán akarom tudatosítani magamban... Stb...

A kaputelefon az más. :D Az olyan szexi. :D Meg ott legalább nem kell beengednem. :D Jól megfér ott a kapuban. Jó ott neki. :D (csak vicceltem)

2021. dec. 20. 16:42
 15/16 anonim válasza:

"a csajok borzalmasak. Ezerszer könnyebb dolgom lenne bármelyik fiúval, de azt meg nem teszem, pedig tehetném, talán még jobb is lenne...

A fiúknak meg amúgy is tetszem..."

Óhhh, mennyire igazságtalan már az ÉLET... :(((

A te szempontodból is, meg a miénkből is. Na, fel a fejjel! :) Aztán, ha meggondolod magad, nyugodtan válts csatornát, nincs abban semmi rossz. :))

2021. dec. 21. 11:27
 16/16 anonim válasza:
Nem, tényleg nincs. :) De valamiért mégis inkább a csajok felé billenek. Mondjuk még nem is volt rendes fiú aki bizonyított volna értem szóval... Meg alapból is tőlük kicsit többet várnék... Ha már nálunk a kezdeményezés “joga”... Amúgy egyszer az egyik biszex barátunk elvitt mindket szilveszterezni egy melegbárba... Tíz perc alatt hárman jöttek oda hozzám felszedni. Még az sem zavarta őket, hogy barátnőm is velem volt. :D Persze finoman le lettek koptatva. Aztán a barátot le is csesztük, mert nem mondta, hogy egy meleg bárba visz minket. :D Mondjuk azon lepődtem meg, hogy egy 10/10 külsejű pasi is odajött hozzám. Csak már nem volt szerencséje, mert épp kezdtem paprikás lenni a korábbi kettő miatt. Mondjuk nem is szexre invitálással kellett volna 10 percen belül indítania... Na mindegy... Gondolom már jól érezte magát. :D Talán ha mások lettek volna a körülmények. Amügy meglepően könnyen pattintottam le. Mondjuk máig emlékszem rá, szóval... Pedig már nem mai sztori...
2021. dec. 21. 13:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!