Egy találkozón mit lehet kérdezni, hogy beinduljon a beszélgetés?
Szóval megkérdeztem egy embert, aki nagyon tetszik, hogy nem-e lógna velem egy kicsit, igent mondott, de lövésem sincs, hogy miről fogunk beszélgetni, és el akarom kerülni a kínos csöndet. Amik meg az interneten vannak kérdések, mindegyik olyan idióta... Évfolyamtársak vagyunk, nem pedig valami random tinderes emberkék.
Miket tudnék tőle kérdezni, amivel úgy beindítom a beszélgetést? Esetleg mit tudnék érte tenni, hogy jobban megkedveljen?
ha évfolyamtársak vagytok, akkor beszélgethettek a suliban levő tanárokról, diákokról, vicces történetekről
hobbik, érdeklődési körök, jövőbeli tervek, filmek, játékok, technológiák......
sok-sok téma van amiről lehet beszélgetni, HA mind2 fél vevő rá persze
Nekem nem tetszene a sok kérdezés.
Jobb szeretem, ha nem túldicsérve, de beszél a másik magáról.
Ennek eredménye, hogy és is beszélek magamról.
Ha túl sokat kérdezel, az nem "együttlógás" érzetét kelti, hanem rendőrségi kihallgatásét.
Évfolyamtársak vagytok? Tehát egyetemisták? Akkor a magyar nyelvhelyességgel tisztában kellene lenned: nem-e lógna velem egy kicsit - helyesen: nem lógna-e, mert az ige után jön az e kérdőszó.
Egyébként te vagy a lány? Akkor rosszul tetted, hogy megkérdezted, vagy mindketten fiúk vagytok? Akkor előbb kellett volna tudnod róla valamit, mi érdekli, aszerint kellene a programot kialakítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!