Miért kérdezi meg mindenki, akivel találkozok hogy mit dolgozok, hova megyek éppen, van-e párom? 21/F
Nincs életük? Dologtalanok?
Érdekes azt sosem kérdezik meg, hogy boldog vagyok-e?
Akik ismernek inkább azok
Boltban nyilván nem :D
Ezt nevezik udvariasságnak, amikor ilyen általános kérdéseket tesznek fel, ezzel jelzik, hogy érdekli öket, mi van veled, azaz barátságosak veled szemben.
Ha nem akarsz belük közelebbi kapcsolatot, akkor csak általánosságban válaszolsz, ha szimpatikusak, akkor meg mindjárt van téma, amivel el lehet indítani a beszélgetést
Az, hogy boldog vagy-e, már igen intim kérdés, csak jó baráti kapcsolatban szokás ezt felhozni.
Én sem értem őket.
Én ha veled találkozok ismerősként, valószínűleg valami ilyesmit kérdeznék.
- Hogy lehet ilyen bamba busa fejjel élni?
- Terhes vagy, vagy csak meghíztál?
- Anyukád azt mondta, hogy van barátnőd, ugye csak trollkodik?
- Még mindig megy a csóresz?
Olyat kell nekik mondani amit nem akarnak hallani! Nagyon jo cégnél vagy,sokat keresek,mindig emelik a fizetéses,vannak juttatások,jo a kolektiva,lehetsokat fejlődni...
Szuper csinos fiatal talpraesett barátnőm van,aki.imád es sok.mindent csináltak együtt,főzés,lakasujitas,étterem,sport,vásárlás,kulfodi út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!