Kiadó lakást keresek, csak én találkozok idióta elvárásokkal a hirdetések szövegében?
Ezek idióták voltak, vannak rendes jófej emberek is akik engednek háziállatot is, rátok bízza a rendet stb.
Nem nehéz csak elmegy vele egy kis idő.
De most komolyan.. nem mertem leírni, de 2 éve szeretnénk költözni, hetente nézünk lakásokat és még mindig nem tudtunk elköltözni. Ha esetleg találtunk olyat, ami jó áron van és nem csótánylyuk, akkor pedig versenyeztetés van: már nem először futottunk bele, hogy odahívják az összes szimpatikus érdeklődőt és a tulaj bök rá valakire, hogy ki veheti ki a lakást. Így jártunk 1 hónapja is, 3ra volt megbeszélve, mi 3 előtt 10 perccel mentünk, de egy pár 15 perccel korábban ment (még mindig 3ra volt lebeszélve) és mi már csak gratulálhattunk neki, hogy ő veheti ki..
Második, van esetleg valami oldalon hirdetve a lakásod? Szívesen megnézem, maximum azt mondom, hogy én vagyok az idióta és keresek tovább.. :)
Elhiszem, hogy az albérlőkkel is van gond. Nálunk a tulajjal vannak gondok, annyira szarik az egészbe, hogy az valami elképesztő. Engem leszid, hogy hónap 10-ig utaljak, mert különben kötbért kell fizetni a banknál, hát utalok. Majd most szólt 1 hete a közös képviselő, hogy a tulajom mióta ott lakok nem fizet közös költséget, tudok-e róla.. hát honnan tudnám, én fizetem neki. Szóval most kiadták végrehajtásra a közös költségem. 34 m2-es lakásban lakunk, ahol 50e a bérleti díj és kapaszkodjatok meg, szintén 50e forint lesz a rezsi is - minden hónapban mert átalány már minden. Egyetlen számlát nem láttam még mióta itt élünk, 18.000 a villanyszámlánk és semmit sem csinál a tulaj, elműt akarja kihívni, de mondjuk hogy egy villanyszerelőt hozna, az már nem.. igazából a tulajt se láttam már 2 éve, talán még él :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!