Van itt rajtam kívül olyan, aki egy elképzelt világban él, vagy szívesebben tölti az idejét a fantáziavilágában mint a valóságban? Többi lent
Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok, főleg a covid óta nincs a való világban életem, introvertált vagyok. Nincs konkrét elképzelt világom, arról személyekkel kapcsolatban szoktam ábrándozni akiket épp megkedvelek. Vagy egy történetről, amit olvasok, hogyha én ott lennék, hogyan oldanám meg a konfliktust, hogyan menteném meg a bajbajutottakat, stb. Van itt rajtam kívül hasonló gondolkodású ember? További részletek privátban!2021. nov. 25. 21:40
21/21 anonim válasza:
Én is pont ilyen vagyok,ha olvasok valamit és nagyon meg fog elkezdek ábrándozni róla meg,hogy mi lesz a folytatása kb erre gondolok egésznap. meg sorozatnál is ez van. úgy beleélem magamat és elhiszem,hogy a valóéletbe is létezik ilyen,de pedig nem,itt most a romantikus filmekben történtekről beszélek
2021. nov. 30. 21:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!