Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol találok ehhez érdeklődőket?

Hol találok ehhez érdeklődőket?

Figyelt kérdés
Olyan hozzám hasonlóan keresztény fiatalokat keresek, akikkel rendszeresen eljárhatunk beszélgetni, találkozni, kirándulni. Elsősorban Budapest környékén képzelem el a dolgot. Van már egy ilyen csoportom, de annál jobb minél több érdeklődő van. :)

2021. okt. 26. 13:03
 61/112 A kérdező kommentje:
Örülök 21.14es. :) Jó látni, hogy vannak még nem előítéletesek. Fiatalok alatt 20-35 éveseket értek kb.
2021. okt. 27. 21:19
 62/112 anonim válasza:

Jaj igen, ezt is már hallottam, a média butít, átmossa az emberek agyát, blablabla...

Mert ugye az embereknek nincsenek önálló gondolataik, hogy ő ezt nem akarja csinálni, ezt a dolgot elítéli, meg ilyenek. Tudunk gondolkodni, ellenben az ilyen valláskárosultakkal, mint veled.

Minden rossz, ami nem a te értékrendeden alapszik. Faék egyszerűségű logika.

2021. okt. 27. 21:20
 63/112 anonim válasza:

Te beszélsz előítéletről?

Ki írta először azt, hogy korlátolt vallásgyűlölők?

Biztos a keresztényi szeretet jegyében írtad.

2021. okt. 27. 21:21
 64/112 anonim válasza:

Már eleve ez a kérdés is nagyon előítéletes...

Tudtommal a kereszténység nem egy érdeklődési kör, hanem egy életforma. De ez nem azt jelenti, hogy aki keresztény az tökéletes, a többi ember meg egy korlátolt, istengyűlölő...

2021. okt. 27. 21:24
 65/112 A kérdező kommentje:

Pont ezen az oldalon ahol a b-ziktól elkezdve a transzneműeken át, mindenféle emberek keresnek hasonlókat, majd fennakadnak a vallásos társaság keresésén!?

Na ne röhögtess már. :D

Keresztény barátokat keresek. Ennyi. Hogy te mit gondolsz erről az szíved joga. Csak kicsit se releváns a kérdésnél, ha nem vagy keresztény. De érdemes megnézni a kommenteket, hogy fröcsögtök az elvakult gyűlölettől.

2021. okt. 27. 21:29
 66/112 anonim válasza:
Nem véletlen, hogy te lettél a 66/66. :D
2021. okt. 27. 21:32
 67/112 anonim válasza:

Kérdező, vedd már észre magad!

Te beszélsz megint gyűlöletről?

" Pont ezen az oldalon ahol a b-ziktól elkezdve a transzneműeken át, mindenféle emberek keresnek hasonlókat "

Na akkor ez mégis micsoda?

És mégegyszer, utoljára megkérdezem. Én írtam azt először, hogy korlátolt vallásgyűlölők azok az emberek, akikkel nem értesz egyet?

Söprögethetnél magadnál is eleget... De vádaskodj csak, látom, az megy. Nagy "keresztény" figura.

2021. okt. 27. 21:46
 68/112 A kérdező kommentje:
Miért nem ez a nevük? Sértődjek meg én is, ha kereszténynek hívnak? Vagy csak nekem nem szabad nevén nevezni a dolgokat?
2021. okt. 27. 21:48
 69/112 anonim válasza:
Szebb nevük is van, én sem tótozom le a szlovákokat vagy szőröstalpúzom le a románokat, de sok más példát is lehetne írni.
2021. okt. 27. 21:49
 70/112 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy van egy ilyen mondat a Tízparancsolat-ban.

" Szeresd felebarátodat. "

Na ez neked nem megy.

2021. okt. 27. 21:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!