Hol találok ehhez érdeklődőket?
Jaj igen, ezt is már hallottam, a média butít, átmossa az emberek agyát, blablabla...
Mert ugye az embereknek nincsenek önálló gondolataik, hogy ő ezt nem akarja csinálni, ezt a dolgot elítéli, meg ilyenek. Tudunk gondolkodni, ellenben az ilyen valláskárosultakkal, mint veled.
Minden rossz, ami nem a te értékrendeden alapszik. Faék egyszerűségű logika.
Te beszélsz előítéletről?
Ki írta először azt, hogy korlátolt vallásgyűlölők?
Biztos a keresztényi szeretet jegyében írtad.
Már eleve ez a kérdés is nagyon előítéletes...
Tudtommal a kereszténység nem egy érdeklődési kör, hanem egy életforma. De ez nem azt jelenti, hogy aki keresztény az tökéletes, a többi ember meg egy korlátolt, istengyűlölő...
Pont ezen az oldalon ahol a b-ziktól elkezdve a transzneműeken át, mindenféle emberek keresnek hasonlókat, majd fennakadnak a vallásos társaság keresésén!?
Na ne röhögtess már. :D
Keresztény barátokat keresek. Ennyi. Hogy te mit gondolsz erről az szíved joga. Csak kicsit se releváns a kérdésnél, ha nem vagy keresztény. De érdemes megnézni a kommenteket, hogy fröcsögtök az elvakult gyűlölettől.
Kérdező, vedd már észre magad!
Te beszélsz megint gyűlöletről?
" Pont ezen az oldalon ahol a b-ziktól elkezdve a transzneműeken át, mindenféle emberek keresnek hasonlókat "
Na akkor ez mégis micsoda?
És mégegyszer, utoljára megkérdezem. Én írtam azt először, hogy korlátolt vallásgyűlölők azok az emberek, akikkel nem értesz egyet?
Söprögethetnél magadnál is eleget... De vádaskodj csak, látom, az megy. Nagy "keresztény" figura.
Én úgy tudom, hogy van egy ilyen mondat a Tízparancsolat-ban.
" Szeresd felebarátodat. "
Na ez neked nem megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!