Hol találok ehhez érdeklődőket?
Figyelt kérdés
Olyan hozzám hasonlóan keresztény fiatalokat keresek, akikkel rendszeresen eljárhatunk beszélgetni, találkozni, kirándulni. Elsősorban Budapest környékén képzelem el a dolgot. Van már egy ilyen csoportom, de annál jobb minél több érdeklődő van. :)2021. okt. 26. 13:03
31/112 A kérdező kommentje:
Igen sajnos. Elképesztő itt ez a jelenség. Köszönöm a tanácsot! Az már megvan. Jelenleg én szervezek egy ilyen közösséget. :)És kíváncsi voltam, hogy kit érdekelne.
2021. okt. 26. 22:06
32/112 anonim válasza:
Nagyon sokan vagyunk így, akiiet gyerekként megkereszteltek, ezért keresztény. Olyanok is vannak, akik hívők, de élnek nemi életet, isznak, nem imádkoznak,. úgy él mint aki nem keresztény. Van aki hívő, nem él nemi életet, de iszik, nem imádkozik stb. Hinni, és gyakorolni a vallást sem ugyan az.
2021. okt. 27. 06:56
33/112 A kérdező kommentje:
Ez kb. olyan, hogy vegán vagyok de eszek hús. :D Lehet, csak akkor nem vagy vegán és nincs semmi értelme.
2021. okt. 27. 10:41
34/112 anonim válasza:
A vallásnak sincs értelme, régen a középkorban volt, kordában lehetett vele tartani az embereket, így nem ölték egymást halomra, tudtak valamilyen csoporthoz tartozni, megmagyarázhatatlan dolgokra/vagy amitől féltek valamiféle választ kapni. Nem zavar, ha valaki hisz valamiben, amíg nem köti az orromra vagy nem akar beszervezni (mint a vegánok, nem bírják megállni, hogy ne mondják el, hogy ők vegánok). Egyedül az zavar, hogy ettől jobbnak hiszik magukat (mint a vegánok is...), pedig nem jobbak, sőt.
2021. okt. 27. 11:55
35/112 A kérdező kommentje:
A vegánok nem is jobbak. :D
2021. okt. 27. 11:59
36/112 anonim válasza:
Nem én hoztam fel analógiaként :D
2021. okt. 27. 12:02
37/112 anonim válasza:
De pl ha valakit pár hónapos korában megkeresztelnek, annak miért is kéne úgy élni mint egy vallásos?
2021. okt. 27. 14:57
38/112 anonim válasza:
Ilyenekről nem lehet beszélgetni a kérdezővel, mert nincsenek önálló gondolatai. Ő mindent Istenre bíz, és amit a Biblia előír, csakis az a helyes.
2021. okt. 27. 15:00
39/112 anonim válasza:
És félreértés ne essék,. én szeretek vitázni, kíváncsi vagyok az ellenkező nézőpontra is, ezért teszek fel ilyen kérdéseket :)
2021. okt. 27. 15:03
40/112 A kérdező kommentje:
Helyes. :) Ez a normális emberi viselkedés. Példát lehet venni róla. De sok korlátolt vallásgyűlölőnek ez nyilván nehezére esik.
2021. okt. 27. 20:31
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!