Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Fiúknak, férfiaknak szól a...

Fiúknak, férfiaknak szól a kérdés. Ti szoktatok úgy barátkozni lányokkal, nőkkel, hogy nincs semmi hátsó szándékotok? Hány évesek vagytok?

Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy nem jut eszetekbe az, hogy ebből lehet szex és/vagy kapcsolat.

2021. szept. 19. 20:28
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Ösztönösen úgy állnék hozzá, de már megtanultam ezt kezelni magamban. Szinte mindig csak udvariasan, barátsággal közeledek most már. :)

26f

2021. szept. 20. 16:59
 22/27 anonim válasza:
Szoktam, inkkább megoldásokon agyalok az adott illető életbeli nehézségeit igyekszem megérteni, megoldást találni r. (F39)
2021. szept. 20. 22:33
 23/27 anonim válasza:
Persze h szoktam. Csak sajnos ők mindig többet képzelnek bele, de vicces húzni az agyukat. Sok lány azt hiszi mennyire vágynak rá, érdekes látni mennyire élvezik hogy engem nem izgatnak úgy.
2021. szept. 21. 03:08
 24/27 anonim válasza:

Az a meglátásom, annyiból máshogy működünk mi pasik, hogy ha tetszik a nő, akkor a hormonjaink miatt gyakran jár a szex is a fejünkben. Mikor értik meg már végre a nők, hogy a temrészet azért lett így kitalálva, hogy ne haljunk ki... Természetesen potens pasikról beszélek. Megint más eset, ha nem tetszik a nő, akkor csak barátság lehet. Azt látom, hogy a nők szeretik ilyen vonatkozásban becsapni, áltatni saját magukat, sok pasi meg rájátszik, hazudik ("csak barátkozni akarok veled"), hátha meg tudja dugni a nőt.

SOHA nem fogsz olyan pasit találni, akinek a szex nem jár a fejében, hacsak nem imoptens. Ez nem jelenti azt, hogy ne léteznének EGYÚTTAL romantikus pasik is (egyúttal- hiszen közben a szex is jár a fejünkben).

Egyébként meg a hátsó szándék mást jelent. Ha alakul egy ismeretség, és áll a farkam is, akkor egyenesen jelzem. Ez nem hátsó szándék.

2021. szept. 21. 22:27
 25/27 anonim válasza:

Kicsit ellenséges ez a kérdés. A férfi-női barátságban benne van az hogy akár lehet több is belőle (hacsak az egyik fél nem foglalt vagy ronda).

A férfi-férfi, illetve a női-női barátságok a legtisztábbak mivel ott nincs szexuális vonzalom (tisztelet a kivételeknek). De ha homoszexuális lenne az egyik barát akkor sem hiszem hogy, ha a másik visszautasítja és utána nem nyomul rá akkor ne folytatódhatna a barátság.

2022. jan. 18. 22:44
 26/27 anonim válasza:

Férfi létemre úgy ismerkedem, hogy a következő állomáson már a szex is lesz!

Heteroszexuális!

Az én személyes véleményem szerint nincs olyan férfi aki nem gondolná a szexuális életet!

Tehát kérdező egyáltalán nem értek egyet te veled!

2022. máj. 15. 10:28
 27/27 anonim válasza:

Szituáció függő #26-os. Azt ne mondd már nekem, hogy senkivel se ismerkedtél, barátkoztál úgy hogy nem akarsz tőle semmit. Mert például kicsit sem tetszik, de attól még jól elbeszélgettek, elvagytok. Legyen az munkatárs, csoporttárs, osztálytárs vagy épp egy bulin valaki ismerőse, stb. Nyilván csak úgy random nem fogok leszólítani senkit, még fiút sem, hogy barátkozzak.

Aki jól néz ki, ott jó eséllyel megfordul a fejembe, azt viszont próbálom tiszteletben tartani, ha valakije van, főleg ha az a barátom.

Vagy 3 lányt tudnék mondani jelenleg, akit ismerek, jól elbeszélgetünk, de én fixen nem akarok tőlük semmit, még hideg is kiráz csak a gondolatától. Meg vannak olyanok, akikre valahogy másképp tekintesz, még ha jól is néz ki.

2022. máj. 15. 11:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!