Mozis barátomat keresem, akivel néha megnéznénk egy-egy filmet moziban. ? Huszonéves férfi vagyok.
Nincs kivel moziba járnom, egyedül meg nem szeretek. Ha te is hasonló helyzetben vagy, akkor írj. Nekem az Allee vagy a Campona jöhet szóba. Idén még, amik érdekelnek: Shang-Chi, talán a Bond film, Az utolsó párbaj, Dűne, talán a Halloween, Örökkévalók, Pókember, Mátrix 4.
Plusz néha rám jön a dili, és akkor valami elvont művészfilmre is szívesen beülök.
Legutóbb, mikor moziban voltam (június, Minari, Allee), csak ketten voltunk a teremben egy másik huszonéves sráccal. Furcsa érzés volt, hogy mindketten egyedül mentünk, s rajtunk kívül nem is volt más. Már bánom, hogy nem szólítottam meg kifelé menet.
29f
Megnézed a filmet, aztán felmész a port.hu-ra kommentelni. Vagy ha annyira tetszett a film, kereshetsz rajongói csoportot.
Egyébként nincsenek barátaid? Miért nem kérdezel meg egy kollégát/iskolatársat/szomszédot, hogy nincs-e kedve megnézni veled xy filmet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!