Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » 16-20 éves nők, ki ismerkedne...

16-20 éves nők, ki ismerkedne a lentiek alapján?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok, Budapesten dolgozom informatikusként, ami nem csak munka, hanem elhivatottság is nálam. Jelenleg egyedül lakom egy albérletben. Imádok a természetben járni, vagy akár random sétákat tenni, új helyeket megismerni, wellnessezni.

Közös programok közül étterembe szeretek legjobban menni, nem áll tőlem távol a romantika, éjszakába nyúló beszélgetések. Ami a külsőségeket illeti, 173 cm magas, vékony testalkatú vagyok, általában rövidre nyírt barna hajam van és teljesen borotvált, vagy enyhén borostás arcszőrzetem.

Nem szeretem, ha egy ilyen netes ismerkedésnél ott a nyomás, hogy majd radiznunk kell vagy ilyesmi, mert ez nem így működik. Inkább kötetlen beszélgetést szeretnék először, aztán meglátjuk alakul-e valami.

Kinek írhatok privit? :D

2021. aug. 16. 08:57
1 2
 1/17 anonim válasza:
én 21 vagyok, de ha nem gond, nekem írhatsz :)
2021. aug. 16. 10:02
 2/17 anonim válasza:
Lányok,nem nők.
2021. aug. 16. 10:05
 3/17 anonim válasza:
Írhatsz, ha van kedved :)
2021. aug. 16. 10:58
 4/17 anonim válasza:
Nekem is írhatsz 🙂
2021. aug. 16. 11:06
 5/17 anonim válasza:
mondjuk engem érdekelne, mit akarsz egy 16 évestől.
2021. aug. 16. 15:37
 6/17 anonim válasza:
Fiatalabb lányok jönnek be neki jó állása van ez rendben van szerintem
2021. aug. 16. 15:53
 7/17 anonim válasza:

Egy 16 évessel komoly kapcsolatot nem lehet kialakítani, mivel még gyerek, tapasztalatlan aggyal rendelkeznek.

Nyilván pénzzel ellehet csábítani ezeket a tini picsäkat, mivel a korosztályukban lévő srácok még nem rendelkeznek anyagi forrásokkal.

Szóval kefélgetni jó egy ilyen kis csajt, de bármit is tervezni vele esélytelen.

Gondolom a kérdező is erre hajt, tapasztalatlan butácska kis csajokra, akiket majd "lenyűgözhet" a fizetésével, mivel egy lúzer. Az idősebb saját korosztálya vlsz. le sem szarja őt, azért keresgél a kis csajok között.

2021. aug. 16. 17:00
 8/17 anonim válasza:

Az irigy idős nők szoktak ilyet írni.

Mert nem őket választja hanem a szebb fiatal lányokat

2021. aug. 16. 18:34
 9/17 anonim válasza:

Kétlem hogy idős lenne a #7-es, mivel a kérdező is csak 25 éves :D

Idős nők nem nagyon hajtanak erre a korosztályra, szerintem.

2021. aug. 16. 19:43
 10/17 anonim válasza:

Idős értsd 25 éves nő.

Jellemző ez a dühöngés ezektől hogy a magasan kereső férfi miért nem a saját korosztályából, választ el van hordva nyomoréknak szerencsétlennek, mert csak a picsa kell stb.

Ahogy 30-as nő is hogy a 30-35 ös férfi miért 20 éves lányokat keres.

Ahogy a 40-es nő hogy a 40-45 ös férfi miért 30 éves nőket keres

2021. aug. 16. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!