16-20 éves nők, ki ismerkedne a lentiek alapján?
25 éves férfi vagyok, Budapesten dolgozom informatikusként, ami nem csak munka, hanem elhivatottság is nálam. Jelenleg egyedül lakom egy albérletben. Imádok a természetben járni, vagy akár random sétákat tenni, új helyeket megismerni, wellnessezni.
Közös programok közül étterembe szeretek legjobban menni, nem áll tőlem távol a romantika, éjszakába nyúló beszélgetések. Ami a külsőségeket illeti, 173 cm magas, vékony testalkatú vagyok, általában rövidre nyírt barna hajam van és teljesen borotvált, vagy enyhén borostás arcszőrzetem.
Nem szeretem, ha egy ilyen netes ismerkedésnél ott a nyomás, hogy majd radiznunk kell vagy ilyesmi, mert ez nem így működik. Inkább kötetlen beszélgetést szeretnék először, aztán meglátjuk alakul-e valami.
Kinek írhatok privit? :D
Egy 16 évessel komoly kapcsolatot nem lehet kialakítani, mivel még gyerek, tapasztalatlan aggyal rendelkeznek.
Nyilván pénzzel ellehet csábítani ezeket a tini picsäkat, mivel a korosztályukban lévő srácok még nem rendelkeznek anyagi forrásokkal.
Szóval kefélgetni jó egy ilyen kis csajt, de bármit is tervezni vele esélytelen.
Gondolom a kérdező is erre hajt, tapasztalatlan butácska kis csajokra, akiket majd "lenyűgözhet" a fizetésével, mivel egy lúzer. Az idősebb saját korosztálya vlsz. le sem szarja őt, azért keresgél a kis csajok között.
Az irigy idős nők szoktak ilyet írni.
Mert nem őket választja hanem a szebb fiatal lányokat
Kétlem hogy idős lenne a #7-es, mivel a kérdező is csak 25 éves :D
Idős nők nem nagyon hajtanak erre a korosztályra, szerintem.
Idős értsd 25 éves nő.
Jellemző ez a dühöngés ezektől hogy a magasan kereső férfi miért nem a saját korosztályából, választ el van hordva nyomoréknak szerencsétlennek, mert csak a picsa kell stb.
Ahogy 30-as nő is hogy a 30-35 ös férfi miért 20 éves lányokat keres.
Ahogy a 40-es nő hogy a 40-45 ös férfi miért 30 éves nőket keres
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!