Üdv, 20 éves vagyok és nagyon kevés barátom van jelenleg. Lenne itt olyan aki ismerkedne velem?
Pár infó (rólam).
- értelmiségi (nem az okoskodó tucat egyetemista fajta)
- Anime ellenes!
- nagyon szókimondó, néha trágár
- Kedvelem a múlt század zenéit, és filmjeit.
- Nagyon mai beállítottságú fiataloktól a falra mászok, és nem tudok velük mit kezdeni.
- Érdekel a filmezés, a természet és a videojátékok.
- Fő hobbim jelenleg a videójátékok.
- Zenei stílusom: Pop, Rock, Instrumental zenék. Nagyon szeretem a film scoreokat is!
Rólad:
- Tudj mit írni, ne haljon kis a beszélgetés, és ne csak én írjak!
- Érdekeljenek a filmek és zenék, nem ezek a trash mai slágerek amiket a fiatalok zöme hallgat.
- Ha játszol olyan játékokat amiket én, az plusz pont. (Fortnite/Valorant/Lol/Dota/OW/WC, ezeket a címeket utálom, és fikarcnyit sem érdekelnek!!!)
- Legyen humorod, értsd akár a beteg / morbid poénjaimat is ha úgy esik.
- Fiú lány mindegy, de lehetőleg 15-22 között legyél.
- Hogy hol laksz, nem számít.
Interneten szeretnénk most barátkozni egyenlőre így.
- Instagramon írnék, a privát Facebookomat nem adom meg.
- Ha szereted az Animéket az nem gond, de én nagyon nem, és nem szeretnék ilyesmiről beszélgetni!
- Ha nem írsz rám magadtól sosem, akkor tőlem se várj sokat! Én biztosan írni fogok, akár jelentéktelen kis dolgokat is, de ha te sosem írsz rám spontán csak én, akkor azt érezteted velem hogy nem igazán szeretnél te velem beszélgetni. És persze ennek előbb utóbb törlés vagy tiltás lesz a vége!
- Innen alapból át mennék instagramra.. Beszélgetni ugyan itt is lehet, de remélem megérted hogy nem ezen az oldalon szeretnék egy Anonim emberrel csevegni.. Ide 1 nap maximum kétszer nézek fel. Tehát alap lenne egy kis szintű bizalom, ami az instagram lenne, de lehet Snapchat is.
Ja és hangsúlyozom a barát szót, semmilyen kapcsolatot nem szeretnék.
Ja igen nagyjából ennyi lettem volna.
Köszi ha elolvastad a regényt, de így legalább tudok kicsit szűrni és nem olyanok jelölnek be, akikkel teljesen más az érdeklődési körünk minden téren.
Fúj filmek :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!