Üdv, 20 éves vagyok és nagyon kevés barátom van jelenleg. Lenne itt olyan aki ismerkedne velem?
Pár infó (rólam).
- értelmiségi (nem az okoskodó tucat egyetemista fajta)
- Anime ellenes!
- nagyon szókimondó, néha trágár
- Kedvelem a múlt század zenéit, és filmjeit.
- Nagyon mai beállítottságú fiataloktól a falra mászok, és nem tudok velük mit kezdeni.
- Érdekel a filmezés, a természet és a videojátékok.
- Fő hobbim jelenleg a videójátékok.
- Zenei stílusom: Pop, Rock, Instrumental zenék. Nagyon szeretem a film scoreokat is!
Rólad:
- Tudj mit írni, ne haljon kis a beszélgetés, és ne csak én írjak!
- Érdekeljenek a filmek és zenék, nem ezek a trash mai slágerek amiket a fiatalok zöme hallgat.
- Ha játszol olyan játékokat amiket én, az plusz pont. (Fortnite/Valorant/Lol/Dota/OW/WC, ezeket a címeket utálom, és fikarcnyit sem érdekelnek!!!)
- Legyen humorod, értsd akár a beteg / morbid poénjaimat is ha úgy esik.
- Fiú lány mindegy, de lehetőleg 15-22 között legyél.
- Hogy hol laksz, nem számít.
Interneten szeretnénk most barátkozni egyenlőre így.
- Instagramon írnék, a privát Facebookomat nem adom meg.
- Ha szereted az Animéket az nem gond, de én nagyon nem, és nem szeretnék ilyesmiről beszélgetni!
- Ha nem írsz rám magadtól sosem, akkor tőlem se várj sokat! Én biztosan írni fogok, akár jelentéktelen kis dolgokat is, de ha te sosem írsz rám spontán csak én, akkor azt érezteted velem hogy nem igazán szeretnél te velem beszélgetni. És persze ennek előbb utóbb törlés vagy tiltás lesz a vége!
- Innen alapból át mennék instagramra.. Beszélgetni ugyan itt is lehet, de remélem megérted hogy nem ezen az oldalon szeretnék egy Anonim emberrel csevegni.. Ide 1 nap maximum kétszer nézek fel. Tehát alap lenne egy kis szintű bizalom, ami az instagram lenne, de lehet Snapchat is.
Ja és hangsúlyozom a barát szót, semmilyen kapcsolatot nem szeretnék.
Ja igen nagyjából ennyi lettem volna.
Köszi ha elolvastad a regényt, de így legalább tudok kicsit szűrni és nem olyanok jelölnek be, akikkel teljesen más az érdeklődési körünk minden téren.
5,8,9..
Ezeknek a hozzászólásoknak semmi értelme. Én nem kedvelem azt a világot, sem azt a kultúrát.
Ha te szereted, az teljesen rendben van, de én nagyon nem. Egyébként meg is jegyeztem, hogy ha lehet szeretni csak nekem ne irogasson senki Animékről.
5-ös biztosan ilyesmiket néz, de felesleges a dac, ugyanis senkit sem sértettem meg. Mint ahogy az Anime, úgy az előszereplős filmek világa is óriási, és én magát a rajzolását, és az a kúltúrát nem kedvelem. Nem tartom gyerekesnek, inkább csak egy idegesítő jelenségnek, mivel minden fiatal ezekbe bolondul bele, de olyan klasszikusokat sem ismernek mint a Gran Torino vagy a Cápa. Ott csak néz ki a fejéből mint a sült hal. Erről ennyit. #husverszinesz #eloember
Senki se szólt egy rossz szót se :D
Nem szereted hát nem szereted.
Ezek inkább csak ilyen kis bajusz húzogatások.
A sharkando szerintem is nagyszerű alkotás volt. :3
(irónia)
Hey
A bemutatkozásodban egyedül az zavart, hogy azzal kezdted, hogy te értelmiséginek kiáltottad ki magad. Nem tudom nekem ez a „én értelmiségi vagyok, művelt vagyok stb.” bizonygatás mindig az ellenkező reakciót váltja ki belőlem, mint amit vár az illető és azt érzem, hogy valójában csak egy beképzelt hülye vagy. :D
Na, de cáfolj rá ha nem így van, nem bántani akarlak ezzel csak elmondom a véleményem. Elég szókimondó vagyok, szóval ha barátok is lennénk ehhez hozzá kéne szoknod.
Na, de, hogy én is bemutatkozzak. Szintén 20 éves vagyok és, hogy még szimpatikusabb legyek a szemedben el kell áruljam, hogy szeretem az animéket. :D Tudom, tudom azt kérted, hogy ne beszéljünk ilyen témákról, de annyit hadd írjak le, hogy tudom, hogy ez a szubkultúra elsőre furának tűnhet… rohadt furának, tisztában vagyok vele. De ha kicsit be látsz Japán kulturális hátterébe és foglalkozol a témával akkor nagyon jó film élményekben lehet részed. Az animék is elég nagy skálán mozognak minőség terén ugyanúgy mint a filmek. Vannak nézhetetlen szarok és műalkotások egyaránt, amik akár tetszik akár nem elég nagy befolyást gyakorolnak a kortárs művészekre. Egyébként elég „soft animésnek” kategorizálnám magam, szóval nem járok conra, meg nem öltözök be stb., de tökre rabul tud ejteni néhány anime, meg a japán kultúra úgy alapvetően. Szeretek más kultúrákkal foglalkozni. Na, de ha soha nem szeretnél ilyesmiről beszélni mert ilyen fóbiád van, akkor tiszteletben tartom. .
Egyébként hobbikat tekintve festeni szoktam meg edzeni. (tudom marha érdekes :D )
Szeretek művészettel foglalkozni, brandinggel, designal szintén. A filmművészet szintúgy érdekel, de nem mondanám magamat nagy szakértőnek a témában, leginkább a történelmi témájú filmek érdekelnek.
A zenei ízlésem elég vegyes, hallgatok mindent klasszikustól metálig. Magyar zenékből csak rapet hallgatok, meg néha Rostás Szabikát, de csak akkor ha nagyon be vagyok b.szva. (Igen az alkohol tartalmú készítmények iránt is rendkívül érdeklődök.)
Hát így elsőre ennyi, ha nem sértődtél meg ennyitől és akarsz egy ilyesmi barátot/ismerőst írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!