16-20 éves nők, ki ismerkedne a lentiek alapján?
25 éves férfi vagyok, Budapesten dolgozom informatikusként, ami nem csak munka, hanem elhivatottság is nálam. Jelenleg egyedül lakom egy albérletben. Imádok a természetben járni, vagy akár random sétákat tenni, új helyeket megismerni, wellnessezni.
Közös programok közül étterembe szeretek legjobban menni, nem áll tőlem távol a romantika, éjszakába nyúló beszélgetések. Ami a külsőségeket illeti, 173 cm magas, vékony testalkatú vagyok, általában rövidre nyírt barna hajam van és teljesen borotvált, vagy enyhén borostás arcszőrzetem.
Nem szeretem, ha egy ilyen netes ismerkedésnél ott a nyomás, hogy majd radiznunk kell vagy ilyesmi, mert ez nem így működik. Inkább kötetlen beszélgetést szeretnék először, aztán meglátjuk alakul-e valami.
Kinek írhatok privit? :D
#10 kicsit elvagy tévedve. Se idős, se nő nem vagyok.
Tapasztalatból beszélek, mivel volt nekem is volt pár "kalandom" tini csajjal.
Mellesleg nemhogy 16 de még 20 évesen is elég gyerekek a mai lányok. Mint írtam dugni jó velük, de másra alkalmatlanok.
Én sem terveztem velük semmi komolyat, sőt nem is lehetett volna mivel az iskolai tini élet nem összeegyeztethető egy normál felnőtt életével.
Az meg hogy a kérdező 25 évesen magasan keres...hagyjuk is. Attól hogy valaki az informatika szférában dolgozik, még nem azt jelenti hogy dől a zsé.
Viszont egy 16 éves kis csajnak a 250 ezres fizu is imponál, pont ezért lehet őket könnyedén behülyíteni, majd megdugni.
Idősebbel aztán nagyon lehet tervezni, jah végülis igen 30+ körül rájön hogy ketyeg az óra, és már na ténylegesen nagyon utána nézz hogy te mennyire keresel jól milyen házad vagyonod van és hát sokkal inkább beleszól az életedbe jobban szűrnek.
Nem tudom ha te azt élvezed hogy öreg arcú nők parancsolgatnak irányítanak stb akkor egészségedre de ne nevezzük már komolyabbnak őket egy fiataltól.
Max tudják hogy már nincs idő szórakozni ott az idő hogy komoly férfi kell, egyébként pár éve lehet szóba sem állt volna veled amig csóró voltál vagy átlagos, de na huha már komoly eredmények kellenek hozzá mert gyereket akar és kell a vagyon mellé meg az elvárás.
Aztán van olyan férfi aki ezt isteniti, hogy irányítja stb meg kell felelni, ezek szerint te az vagy. Egészségedre.
14-es te sem ütöd meg az értelmi szintet amikor is minden fiatal lányt tini gyerekagyú ribinek tituláltál, meg jó dugni őket nyilatkozol de amúgy semmi komolyat. Micsoda szellemi fölény. Nevetséges.
A stílusodhoz illően válaszoltam. Görbe tükör ha úgy tetszik.
Köszi a válaszokat, kissé mozgalmas volt a napom, bocsi akinek csak később tudtam visszaírni.
Emellett szomorú vagyok, hogy veszekedések alakultak ki a kérdésem alatt, és vádaskodások anélkül, hogy ismernénk egymást. Sztem semmi nem indokolja bizonyos válaszolók stílust, bármit meg lehet beszélni emberi módon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!