Vannak weboldalak, ahol városokra bontva lehet anonim beszélgetni, barátkozás céljából? Nem mint fb-n, hanem anoním módon, mint itt.
Figyelt kérdés
Pl, teszem azt, kiválaszthatom ott, hogy nyíregyháziakkal szeretnék email-ezni / privátozni / fórumozni. Vagy miskolciakkal. Vagy pécsiekkel.
ANONÍM.
Tehát ahol nem követelik meg az arcról a fényképet, meg semmiféle önazonosítást, hanem a levelezőtársak eldöntik, hogy mit árulnak el magukról levélben a levelezőtársnak, vagy fórumtársaknak.
(Itt a gyakorin se kötelező az arcfénykép, evvel szemben pl a facebook-on megkövetelik az arcfényképet.)
2021. aug. 20. 14:47
21/29 anonim válasza:
ok
2021. aug. 20. 16:31
22/29 anonim válasza:
"szeretnék email-ezni / privátozni / fórumozni"
A kérdésedet úgy értelmezem, hogy csak virtuálisan szeretnél barátkozni és élőben nem, de aztán irtad később a kommentekben, hogy még is élőben taliznál közel a lakóhelyedhez ill. városban ahol élsz.
2021. aug. 20. 17:30
23/29 anonim válasza:
Tegnap majdnem ugyanezt a kérdést tettem ki kérdező, FB-nél ott sem jutottak tovább az emberek. Itt sajnos a legtöbb válaszoló ilyen. :/
2021. aug. 20. 18:19
24/29 anonim válasza:
Talán mert nincs olyan, amit a kérdező szeretett volna? És a legközelebbi alternativát ajánlják neki?
2021. aug. 20. 18:22
25/29 anonim válasza:
23# Milyen a legtöbb válaszoló?
2021. aug. 20. 18:37
26/29 anonim válasza:
Kérdező és mindenki: nekem nem volt profilképem fb-on, nem volt egy ismerősöm se, nem posztoltam, nem lájkoltam semmit, csakis azért regisztráltam, hogy egy csoportba belépjek. Egy napon belül felfüggesztették a profilom, először telefonszámot kértek, majd megint felfüggesztették, de akkor már arcképet, hogy igazoljam, hogy tényleg én vagyok-e (de most komolyan, ezzel mit igazolok?). Következő nap az fogadott, hogy megvizsgálták a képem (valóban én voltam rajta) és visszavonhatatlanul tiltva maradok, mert a „felhasználóink biztonsága számunkra a legfontosabb”. 100%, hogy nem jelentett senki a csoportból (élőben ismerem őket, csakis azért regisztráltam, mert a tagok ott tartják a kapcsolatot, egyébként utálom ezt az egész facebook-hülyeséget). Ráadásul saját, valós névvel regisztráltam. Szóval erről ennyit.
2021. aug. 20. 19:03
27/29 anonim válasza:
23-as: A legtöbb válaszoló kötekedős, "csakazértis" típus. Sajnos olyan oldal tényleg nincs, amit a kérdező keres. Érdemes lehet offline barátkozni akkor, mert ez esetben tuti helyikkel találkozna.
2021. aug. 22. 20:23
28/29 Bagoly válasza:
discord
chat.hu
2021. dec. 13. 15:29
29/29 anonim válasza:
chat.hu egy kalap kaka:)
2021. dec. 13. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!