Vannak weboldalak, ahol városokra bontva lehet anonim beszélgetni, barátkozás céljából? Nem mint fb-n, hanem anoním módon, mint itt.
Pl, teszem azt, kiválaszthatom ott, hogy nyíregyháziakkal szeretnék email-ezni / privátozni / fórumozni. Vagy miskolciakkal. Vagy pécsiekkel.
ANONÍM.
Tehát ahol nem követelik meg az arcról a fényképet, meg semmiféle önazonosítást, hanem a levelezőtársak eldöntik, hogy mit árulnak el magukról levélben a levelezőtársnak, vagy fórumtársaknak.
(Itt a gyakorin se kötelező az arcfénykép, evvel szemben pl a facebook-on megkövetelik az arcfényképet.)
Kedves nyolcasnak üzenem, hogy megértelek, h te nem akarsz a saját városodból senkivel se találkozni a későbbiekben (amit meg én furcsállok), de én viszont szeretnék.
Baromira nem sok esélyt látok abban, hogy a városban, ahoval időnként kijárok (mert kisebb településen élek jelenleg), ott majd a buszmegállóban megkérdcezek valakit, hogy "helló, neked is az az érdeklődési köröd, mint nekem? Ja nem? Akkor hatékonyabb, ha egyenként a buszmegállóban mindenkit végigkérdezek, köszike. :)"
A hetesnek szóló legutóbbi kérdésem talán megoldás számomra. Amit a tizesben írtam, kérdésemet. Köszi előre is.
Ha tudnál érvelni amellett a meglátásod mellett, hogy "fogalmatlan vagyok", akkor volnál értelmes...
Könyörgöm, mi a francnak ismerkedjek az ország túlvégén élőkkel, megmondaná valaki? Ha pl szeretem a Britney Spears-et, és ilyen rajongókkal akarnék TALÁLKOZNI élőben (de ez csak egy fiktív példa), akkor direkt a távolabb élőkkel kezdjek levlezni? Vagy eleve random levelezni? Nyilván a random levelezés esetén többnyire, a nagy számok törvénye alapján a távolabb élőket fogom ki, többségében. Ez meg mégis mire volna jó...?
Ezért célszerű rögtön a közelben lakókkal kezdenem ismerkedni, és közülük közös pontokat találni. Nem pedig "fogalmatlanul" előbb a közös pontot keresni, aztán ezerből talán lesz 1-2, aki pont a közelemben lakik...
Pokemon Go Debrecen, Székesfehérvári motorosok, Szombathelyi zenészek ...
Kösd össze az érdeklődési kört a helyszínnel.
Komolyan nem vagy képes elolvasni és értelmezni a válaszokat?
Facebookon nem kötelező a kép. Ott tudsz hely és érdeklődési kör alapján csoportokat keresni, ahol tudsz beszélgetni, ismerkedni, programot szervezni, stb.
Ha 20 alatt vagy, akkor discord szerverek között lehet keresgélni, van olyan, ahol be tudod jelölni, hogy hol laksz, illetve láthatod a roleok alapján, hogy mások hol laknak.
Olyan, amit te keresel, olyan nincs.
Ez valami nagyon gyenge változata, annak, amit esetleg keresnél.
Az emberek nagy része még mindig érdeklődési kör alapján keres barátot.
Bár a kulcsszavaid alapján társat is keresel?
Arra van egy csomó társkereső.
De probálkozhatsz turatárs oldalon is, penpalos oldalon, hátha a levelezésből lesz valami.
De egyre jobban úgy érzem, hogy lehet, hogy neked mindegy...
Komolyan nem vagy képes elolvasni és értelmezni a válaszaimat, 16:14-es? Többször leírtam, hogy élőben szeretnék találkozni emberekkel, amihez közel kell lakjon hozzám, de nyilván nem random az utcán praktikus ehhez elkezdeni, hanem városi netes csoportban.
És hogy ne a facebook-ról beszélgessük, hacsak nem egyértelműen tudnád bizonyítani, hogy nem kell azon aggódni, megint ki a fene fog kib*szni az arcfotó hiánya miatt.
A trollok elhzúzhatnának most már a csába, mert nagyon unom őket. Vagy buták, vagy kötözködők, de krrrva fárasztók és akadályozzák a normális kommunikációt a gyakorikérdéseken.
Vagy azon élvezkednek, hogy kiforgatják mások szavait, vagy annyira ostobák, hogy egyszerű szöveget nem tudnak értelmezni, de azonnal leh*lyézéssel reagálnak. Szánalmasak vagytok.
Ha valaki épkézláb, alap értelmi színvonallal rendelkező ember is ír választ a kérdésemre, akkor lesz mit mérgelelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!