Valaki játszana velem?
Figyelt kérdés
Keresek valaki, lehetőleg nagyjából korom beli személyt aki játszana velem online. Az aranyos és izgalmas játékokat szeretem. Nem tudom konkrétan mivel játszanánk, keresnénk egyet közösen. Olyasmire gondolok mint pl az Aura Kingdom (Fantasy, MMORPG, sokat lehet variálni a kinézetet benne (ezt nagyon szeretem) és nagyon aranyos). Remélem találok valakit hasonló érdeklődéssel 😊 18 éves lány vagyok2021. aug. 10. 10:17
21/28 A kérdező kommentje:
A WOW-ot próbáltam már, igaz egy régebbi verziót, és annyira nem tetszett. Főleg az olyanok érdekelnek amikben sok lehetőség van a karakter kinézetének variálására, vagy különböző állatokat, hátasokat lehet gyűjteni. A New Word előzetese annyira nem volt szimpatikus, a ashes of creationt kipróbálnám :D Persze akkor tudom megmondani a leginkább ha kipróbáltam az adott játékot, de mivel ezek még nem jöttek ki, sajna nem tudom :/
2021. aug. 10. 11:20
22/28 anonim válasza:
Az ashes of creation nagyon ígéretesnek tűnik, de annyi játékot fel hype-oltak mostanában és pofára esés volt mindegyik vége, hogy már nem merem beleélni magamat :D
2021. aug. 10. 11:21
23/28 A kérdező kommentje:
Milyen játékokat szoktál amúgy játszani? Ha van kedved beszélhetünk privátban :)
2021. aug. 10. 11:22
24/28 anonim válasza:
Barátság extrákkal mehet? 27F
2021. aug. 10. 11:54
25/28 WyAttilaBy válasza:
Csak a lol <3
2021. aug. 10. 13:55
26/28 anonim válasza:
Monster Hunter World? Vannak benne cuki cicák :D
2021. aug. 16. 05:33
27/28 anonim válasza:
Csak PC platform jöhet szóba? Én xboxot tolom 😊
2021. szept. 14. 23:12
28/28 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs xboxom 😕
2021. szept. 15. 02:47
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!