Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki játszana velem?

Valaki játszana velem?

Figyelt kérdés
Keresek valaki, lehetőleg nagyjából korom beli személyt aki játszana velem online. Az aranyos és izgalmas játékokat szeretem. Nem tudom konkrétan mivel játszanánk, keresnénk egyet közösen. Olyasmire gondolok mint pl az Aura Kingdom (Fantasy, MMORPG, sokat lehet variálni a kinézetet benne (ezt nagyon szeretem) és nagyon aranyos). Remélem találok valakit hasonló érdeklődéssel 😊 18 éves lány vagyok

2021. aug. 10. 10:17
1 2 3
 11/28 anonim válasza:

Egy társasjátékhoz nem kell szimpátia, nem randi. Bár volt már olyan partner akivel két játszma után közös megegyezéssel egy új játékot kezdtünk játszani, aminek az volt a neve, hogy "Az érzékek kertje". Gagyi netről letöltött társas volt, sokféle pózban kell dugni meghatározott módokon és ideig, az győz aki kibírja a játéktábla végéig orgazmus nélkül.

2021. aug. 10. 10:53
 12/28 A kérdező kommentje:
Próbáltam rövidre fogni a topicot, gondolván úgyis kifejtem lent. De akkor örülök, hogy érthető :D
2021. aug. 10. 10:57
 13/28 A kérdező kommentje:

Én nem szeretek unszimpatikus emberekkel társasozni, de akkor gondolom ez is ízlés kérdése. Én szeretek jól szórakozni, és van is egy csomó társasom, de nem játszok olyanokkal akiket nem kedvelek. És NEM érdekel szexpartner keresése, és hasonlók...

2021. aug. 10. 10:59
 14/28 anonim válasza:
Gyere HoI4ezni. Kihullot a Japán playerünk, AI kína állandóan elveri és a Tengelyt állandóan csesztetik a szövetségesek, így mindig egyoldalú a harc
2021. aug. 10. 11:03
 15/28 anonim válasza:
Leírás teljesen érthető. :)
2021. aug. 10. 11:03
 16/28 A kérdező kommentje:

Sajnálom, de szerintem ez a játék nem az én ízlésem :( Azért köszi ^^

2021. aug. 10. 11:07
 17/28 anonim válasza:
Ja, hogy csak trollkodsz. Ok... 😂
2021. aug. 10. 11:09
 18/28 anonim válasza:
New World érdekelne ha kijön majd? Vagy ashes of creation (az még odébb van). Esetleg wow, ha már mmo-król van szó?
2021. aug. 10. 11:11
 19/28 A kérdező kommentje:
Tessék? Most ezt miért mondod? Mit csináljak azzal, ha nem tetszenek a háborús játékok? Mint ahogy az összes étet se szereted, a játékokból se lehet az összes olyan ami tetszik :/
2021. aug. 10. 11:12
 20/28 A kérdező kommentje:

Azta, ez nagyon durván néz ki :O Mindjárt megnézem az előzetesüket :D

2021. aug. 10. 11:13
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!