ISFJ lány van itt? :)
Nagyon szívesen beszélgetnék és ismerkednék egy ISFJ lánnyal, bár általában csak az intuitívak ismerik az MBTI-t, de hátha van itt olyan, aki ISFJ. Volt egy lány barátom, aki szintén az, és nagyon aranyos, rendes, de szinte mindegyik ISFJ az, akit megkedveltem. A legjobb barátom pedig egy ISTJ srác, ami elég hasonló hozzá.
Számomra nagyon szimpatikus személyiség ez a kettő, közelebbről szeretném megismerni, hogyan látják a világot. Már írtam ki kérdést ISTJ fiút is keresve, de nem találtam, lehet ebben sem lesz sikerem.
Angolul is fogok írni a válaszok között, hogy még jobban össze legyetek zavarodva.
Esetleg azt tudod miért lehet, hogy 10 év után más eredményt adott ki ez a fajta személyiség teszt?
Mert engem ez bizonytalanít el a hihetőségében, hisz bár változik az ember, miért tudna akkorát változni, hogy teljesen más személyiség legyen? ELveileg INTJ voltam, most INFJ vagyok.
16: igaz.
15: az mbti komplex. A sima teszt elég gagyi elvileg, és mindenki félretipizálja magát, általában. Mélyebben kell ismerni a funkciókat, sokkal. A videósok, akiket küldtem, ők tipizálnak embereket, de nem garantálják hogy az helyes. Vannak Pl. A spektrumban olyan intrók akik a legextróbb intrók közé sorolhatók, és extrónak tipizálják magukat, mikor nem azok. Vannak nagyon csendes, nyugodt intrók is. Sokan meg felszínes dolgokból ítélik, h ki milyen, Pl. Beszélni akar sokat emberekkel. Ez nem erről szól, hanem mélyebb dolgokról. Főleg a felelmet követik, mitől fel az ember és miért érzi magát felelősnek. Pl. Egy F azért fogja érezni magát felelősnek, hogy a teremben a jó hangulat meglegyen.
Tehát tök máshogy kell hozzáállni ezekhez, a sima mbti dolgok nagyok kezdetlegesek, de még más mbti csatorna is borzalmasan kezdetleges a linkelt pároshoz képest.
Vannak nagyon csendes, nyugodt extrok is***
Szoval ez egy út. Nem csak egy kis teszt, hanem önmagad megismerése, mitől félsz, mi veszi el a figyelmed, és mi az amit elkerulsz, mert valószínű, hogy abban kell fejlodnod. És oké, ha nem tudod mi a tipusod, mert ez egy spektrum. Sokan a spektrum közepén helyezkednek el, és az életben vannak ciklusok. Van, hogy egy szuper extro X életévében ismeri fel a belső oldalát, amin egyedül akar dolgozni. Van, hogy pont intj infj közé esel, és életed olyan szakaszában vagy, ahol az érzelmi világod ismered meg, ezért mast ad a teszt. :)
Az intj barátom Pl. Lehetne enfj is, mert nagyon rá illik, de mégsem az. Hiába szeret emberekkel beszélni nagyon, meg vágyik erre, az egész életét azzal töltötte hogy a belső világát felepitse, nem azzal, hogy a külső baráti hálózatit tökéletesitse és bovitse, alig vannak baratai. Ez egy apró jel. Ezért bonyolult.
Van olyan Pl, amikor egyik ember azt mondja, h látni akarja a nagyképet. Azt hinnéd intj. Aztán ezalatt azt érti, hogy látni akarja az összes leírást ami elérhető a könyvekkel Pl. Egy tanfolyamról. Magyarán valami S lehet, mert tényeket akar olvasni, adatot gyűjteni. Teljesen más nagyképről beszél, mint egy intj.
Van olyan, az állati formáknál, ahol Pl. Sleep és consume main (azokat használja legtöbbet, első két állati formája) általában fáradt, sok pihenés kell neki. És van olyan, aki azt hiszi magáról hogy sleep consume main, közben blast play main, csak azért fáradt, mert nem állt meg a mozgásban egy nap se, egy pillanatra se. Ez is becsapos. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!