Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » ISFJ lány van itt? :)

ISFJ lány van itt? :)

Figyelt kérdés

Nagyon szívesen beszélgetnék és ismerkednék egy ISFJ lánnyal, bár általában csak az intuitívak ismerik az MBTI-t, de hátha van itt olyan, aki ISFJ. Volt egy lány barátom, aki szintén az, és nagyon aranyos, rendes, de szinte mindegyik ISFJ az, akit megkedveltem. A legjobb barátom pedig egy ISTJ srác, ami elég hasonló hozzá.

Számomra nagyon szimpatikus személyiség ez a kettő, közelebbről szeretném megismerni, hogyan látják a világot. Már írtam ki kérdést ISTJ fiút is keresve, de nem találtam, lehet ebben sem lesz sikerem.

Angolul is fogok írni a válaszok között, hogy még jobban össze legyetek zavarodva.

2021. júl. 26. 13:52
A kérdező szavazást indított:
Nem értem ezeket a betűket és panaszkodni akarok!!! Frusztrált vagyok!!!4444
im just an infp here listening to music...
feelings are not in my plan. (im intj)
im jesus and hitler at the same time. (infj)
i'll beat you in chess. (intp)
valami random ESxx vagyok, bár érteném az mbti-t, de az nem tudomány, ezért nem létezik
nincs olyan hogy személyiségtípus és mindenki más és nem olvastam sose egy könyvet se
inkább kommentelek mert ott jól megmondhatom hogy az mbti rossz, hiába válik be rengeteg embernek
24 szavazat
1 2 3
 1/24 anonim válasza:

Bár INFJ vagyok, de aki bátorságot érez az írhat. :)

Kérdező, ha esetleg nem találsz ISFJ-t, akkor szívesen venném az üzeneted. Sok sikert!

2021. júl. 26. 16:22
 2/24 anonim válasza:

Viccesek ezek az opciók :D

Én Jézus és Hitler keresztmetszet vagyok, és az ISFJ nők mellett hihetetlenül rossz embernek érzem magam, mert folyton bűntudatot keltenek bennem + hozzájuk képest szexmániás és atom perverz is vagyok, ezért kifejezetten toxikusak rám nézve + elsorvad az agyam, mert mellettük nincs szükségem rá. Bocsi, ennyire nem kívántam leszólni őket, de ez már ilyen lett.

2021. júl. 26. 16:25
 3/24 A kérdező kommentje:

" mellett hihetetlenül rossz embernek érzem magam, mert folyton bűntudatot keltenek bennem"

Durva.

" hozzájuk képest szexmániás és atom perverz is vagyok, "

Ez miért baj? Tök normális szerintem, vagy amilyen vagy.

Jó sok lelki terhet cipelsz...

"Bocsi, ennyire nem kívántam leszólni őket, de ez már ilyen lett."

Szerintem csak magadról írtál, és hogy te hogy érzed magad velük, nem őket szóltad le.

Egyébként édesanyám is az, és nagyon durva dolgokra képes. Összetartja nagyon a családot.

2021. júl. 26. 16:28
 4/24 anonim válasza:
Engem az érdekelne, hogy te, kedves kérdező, milyen vagy?
2021. júl. 26. 16:39
 5/24 anonim válasza:

"Ez miért baj? Tök normális szerintem, vagy amilyen vagy"

Ők a szuper erkölcsös törvénytisztelő mintapolgárok, akik soha semmi rosszat nem csinálnak. Hozzájuk képest szerintem bárki más rossz embernek érezheti magát, annyira egyértelműen behatárolhatóan állnak a jó legszélsőségesebb oldalán.

Szóval nekem idegesítőek.

2021. júl. 26. 17:10
 6/24 A kérdező kommentje:

"Engem az érdekelne, hogy te, kedves kérdező, milyen vagy?"

Én INTJ vagyok. Sztereotípiával ellentétben, az INTJ-ket teljesen érzelmesnek látom, és magam is az vagyok. Bár több típus van sokkal, mint 16 (512 van valójában, altípusokkal), ott egy érzelmes, extro, femininebb típusba tartozom.

"képest szerintem bárki más rossz embernek érezheti magát, "

Nekem fura az öngyötrésed. Én ha a legjobb ember mellett vagyok, nem érzem magam rossznak, felnézek arra, aki ilyen jó, csodálom, de én vagyok én. Elfogadom magamat, ezt az életet választottam. Nekem nem alap, hogy valaki rosszul érzi magát valami miatt.

2021. júl. 26. 18:14
 7/24 anonim válasza:
áttértünk az infp-kről az isfp-kre, kedver Artúr? :) (megeszem a kalapom, ha nem te vagy az xd)
2021. júl. 26. 18:31
 8/24 anonim válasza:
*isfj-kre... sry
2021. júl. 26. 18:33
 9/24 anonim válasza:

Hogy jön ki az 512 altípus? :) Engem ez foglalkoztat most.

Örülnék, ha elmagyaráznád röviden.

2021. júl. 26. 18:36
 10/24 A kérdező kommentje:

https://www.youtube.com/user/DaveSuperPowers/videos

Ők jól elmagyarázzák. :)

Van a funkcióknak maszkulin és feminin oldala.

Aztán van az, hogy melyik funkciópárost használod legtöbbször, és hogyan használod őket, ezeket "állati formáknak" neveztem el magyarul, ők animal-nak hívják. Sleep, consume, play, blast minőségei vannak. Pl. egy Consume, Sleep, play, blast ISFJ nagyon erős introvertáltat jelent, mert a consume és sleep olyan funkció, ami nagyon mélyen emészti meg az információt, és alapból is introvertált.

A spektrum másik része, pl. egy ESTP Play-Blast-Consume-Sleep módosulattal rendelkezik, az elképesztően pörgős lesz, annak az az alap, ha pörög, megy előre, nem áll meg sosem.

Ha pedig a két fő funkciója maszkulin, akkor kijön pl. Tony Robbinson.

Írd be, hogy objective personality tony robbinson, és elemzik őt, hogyan mozog, mit csinál, mit mond. :)

2021. júl. 26. 18:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!