Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szerintetek csak magányos...

Szerintetek csak magányos emberek vannak itt?

Figyelt kérdés

Igazából én annakérzem magamat néha, főleg esténként.

Esetleg valaki beszélgetni?

25F

2021. júl. 15. 21:17
1 2
 11/15 anonim válasza:
#10 Az a durva, hogy én még sulizok, de onnan sincs egyetlen egy ember sem. :D Annyiból bánkódok rajta, hogy már-már kellemetlen számomra az például, amikor hallgatom tesómat, hogy milyen fain programjaik voltak a barátaival, meg ez meg az. Én meg csak mosolygok, de amúgy legbelül már sírok.
2021. júl. 15. 22:10
 12/15 A kérdező kommentje:

11

Ne.

Túlbecsülöd ezt :)

Suli időben tipik kocsmabajaros yay mekkorahaverokvagyunk ember voltam.

Aztán elhagyott az első barátnőm, hát konrketan senkisem volt mellettem.

Aztán itt megismerkedtem pár emberrel, és konkrétan ők tartották a lelket bennem.

Ez kitűnő oldal tud lenni, nyáron éjszaka..

Remgeteg ilyen ember van fent mint Te :)

Nyugodtan írj rá emberekre, legyen barmilyen!

2021. júl. 15. 22:15
 13/15 anonim válasza:

Igen, én a magányos kategóriába tartozom. :D

Nincsenek igazi barátaim, most végeztem a sulival, volt néhány haverom, de úgy rendes barátom, olyan soha, az talán utoljára még óvodában volt. :D

És hát ugye haver meg nagybetűs barát között ég és föld a különbség.

Mai világban nagyon ritkák az olyan barátságok, amik több éve tartanak, amikor tényleg mindig számíthatsz a másikra, és te is számíthatsz rá.

Én ezt nem fogom fel tragédiaként, emberek jönnek mennek, mint mindenki életében, majd az idő úgyis besegít.

20/F

2021. júl. 15. 22:27
 14/15 anonim válasza:
Nem,itt foglaltak is vannak ismerkedni.
2021. júl. 16. 09:40
 15/15 anonim válasza:

Inkább ötlettelen, magukkal semmit kezdeni nem tudó unatkozó emberek, mint sem magányosak.

Ha valaki mégis magányos, akkor mellé lehet csapni az első mondatomban tárgyalt tulajdonságokat is. Én meg vagyok a kivétel, mint mindig.

2021. júl. 16. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!