Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szerintetek csak magányos...

Szerintetek csak magányos emberek vannak itt?

Figyelt kérdés

Igazából én annakérzem magamat néha, főleg esténként.

Esetleg valaki beszélgetni?

25F

2021. júl. 15. 21:17
1 2
 1/15 anonim válasza:
Nekem is írhatna valaki.
2021. júl. 15. 21:34
 2/15 anonim válasza:

szerintem abszolút nem csak magányos emberek járnak erre. valakinek például jól esik segíteni másoknak szabadidejében, de a szabadidő nem feltétlenül jelenti azt, hogy magányosak.

18l

2021. júl. 15. 21:37
 3/15 A kérdező kommentje:

2

Igen, ebben is van valami. Régebben amikor még nemvoltak szétszedve a témák imádtam feljárni :D

Azóta kicsit nehézkesebb lett ez.

Nehezebben is találok "beszélgető" társat.

Meg persze felhígult a társaság is :/

2021. júl. 15. 21:46
 4/15 anonim válasza:
Mit értesz magány alatt. Barátok nélkül érzed magad magányosnak vagy vannak barátaid és úgy jön az érzés? Utóbbi borzasztó. Társaságban magányosnak érezni magad pokoli fájdalmas. Jómagam introvertált vagyok, barátaim nem nagyon vannak, akik vannak azok sem nagyon állnak szóba velem mostanában és elég nyomasztó folyamatosan a keserű magánnyal farkasszemet nézni és várni, hogy mikor jön el az a pillanat, ami az utolsó csepp lehet a pohárban és végül az egyedüllét győzedelmeskedik.
2021. júl. 15. 21:53
 5/15 anonim válasza:
Abszolút nem. Én nem vagyok magányos XD
2021. júl. 15. 21:54
 6/15 anonim válasza:
4-es vagyok, kihagytam: srác vagyok.
2021. júl. 15. 21:54
 7/15 A kérdező kommentje:

4

Utóbbi.

Egyszerűen hiába vagyok el haverokkal, nemtudom a végén mégis egyedül érzem magamat, ahogy írtad. Akár úgy is hogy mellettük vagyok xD

Intro vagyok, amit igazából imádok is! Viszont Jim Carrey - Most nevess! c. sorozata konkrétan majdhogynem az életemet írja le.

Kedves vagyok, vicces vagyok, próbálok mindenkinek segíteni, de a végén mégis elmondhatatlanul szomorú vagyok.

2021. júl. 15. 21:56
 8/15 anonim válasza:

Engem már abszolút kiborít, hogy 18 évesen egy igaz barátom sincs.

Aztán ráadásul az a pláne az egészben, hogy keresve SEM találok egyet sem.

Lehet jobb, ha beletörődök, vagy idk. 🤷‍♀️ Szóval igen, totál magányosnak jellemezném magam, legfőképpen emiatt.

2021. júl. 15. 22:02
 9/15 anonim válasza:
8-as, ha erőlködve keresel, úgy nem is fog menni... Igaz barátság pedig szerintem nem nagyon van. Nekem legalábbis egyetlen barátom sincs ott akkor, amikor ott kéne legyen. Mindegy, ezek a "barátok" szépen lassan leköszönnek és remélhetőleg jönnek újak...
2021. júl. 15. 22:05
 10/15 A kérdező kommentje:

8

Mióta kikerültem suliból, azóta énis így vagyok :D

Ne bánkódj ezen.

Hidd el nem éri meg!!

Őszintén, én elvagyok itt néha pár emberrel.

Legyen őreg fiatal lány fiú helikopter..

2021. júl. 15. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!