Szerintetek csak magányos emberek vannak itt?
Igazából én annakérzem magamat néha, főleg esténként.
Esetleg valaki beszélgetni?
25F
szerintem abszolút nem csak magányos emberek járnak erre. valakinek például jól esik segíteni másoknak szabadidejében, de a szabadidő nem feltétlenül jelenti azt, hogy magányosak.
18l
2
Igen, ebben is van valami. Régebben amikor még nemvoltak szétszedve a témák imádtam feljárni :D
Azóta kicsit nehézkesebb lett ez.
Nehezebben is találok "beszélgető" társat.
Meg persze felhígult a társaság is :/
4
Utóbbi.
Egyszerűen hiába vagyok el haverokkal, nemtudom a végén mégis egyedül érzem magamat, ahogy írtad. Akár úgy is hogy mellettük vagyok xD
Intro vagyok, amit igazából imádok is! Viszont Jim Carrey - Most nevess! c. sorozata konkrétan majdhogynem az életemet írja le.
Kedves vagyok, vicces vagyok, próbálok mindenkinek segíteni, de a végén mégis elmondhatatlanul szomorú vagyok.
Engem már abszolút kiborít, hogy 18 évesen egy igaz barátom sincs.
Aztán ráadásul az a pláne az egészben, hogy keresve SEM találok egyet sem.
Lehet jobb, ha beletörődök, vagy idk. 🤷♀️ Szóval igen, totál magányosnak jellemezném magam, legfőképpen emiatt.
8
Mióta kikerültem suliból, azóta énis így vagyok :D
Ne bánkódj ezen.
Hidd el nem éri meg!!
Őszintén, én elvagyok itt néha pár emberrel.
Legyen őreg fiatal lány fiú helikopter..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!