Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol lehet orvosokat megismerni?

Hol lehet orvosokat megismerni?

Figyelt kérdés
Létezik orvosoknak szánt összejövetel, vagy internetes csoportok? Barátkozás céljából, és mert érdekel a szakmájuk.

2021. jún. 20. 20:25
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nem tudom nekem az egyik volt szobatársam eltörte a lábát és az ottani orvos gipszelte be és később randiztak is miután már nem kezelte, magyarán miután levette a gipszet, de talán csak párszor, nem lett belőle semmi.

Volt akit mentős vitt be utána a barátnője lett a mentősnek. De ez olyan brr, inkább találkozzanak boltba vagy utcán de így brr.

Amúgy előfordulnak levelező oldalakon is, többnyire külföldiek, de most vagy orvos vagy nem.

Pl. vannak ilyen egészség napok maximum ott tudsz cimbizni velük.

2021. jún. 21. 11:12
 12/12 anonim válasza:
Már bocs, de orvosként nem igazán látom át, hogy ez nekünk pl. miért is lenne jó. Ha valaki azért akar barátkozni velem, mert orvos vagyok, az régen rossz.
2021. jún. 23. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!